Акценти на ЗАРАТА на 16 ноември 2019 година

Народният театър почита големия Коко Азарян

“КРИКОР АЗАРЯН С ЧЕХОВ И РАДИЧКОВ”: така е озаглавена изложбата, подредена във фоайето на Народния театър “Иван Вазов” и посветена на 10-годишнината от смъртта на режисьора и 10 години от премиерата на един паметен и обичан спектакъл в репертоара на театъра – “Вишнева градина” от Чехов.

Пъстър празник на райската ябълка събра малки и големи в старозагорското село Хрищени

За тринадесети път, жители и гости от близо и далеч на най-голямото село в община Стара Загора – Хрищени, се събраха в центъра му, за да отпразнуват деня на райската ябълка. Традиционното и изключително цветно събитие, сътворено в чест на дъхавия плод, представи няколко изложби на рисунки и фигурки, сътворени от малчуганите от местната детска градина и училище, както и майсторски направени ракия, мармалад, сладкиши и печива, съдържащи оранжевите ябълки.

Cъдии oт вcичĸи нивa поискаха paзcлeдвaне на Иван Гешев за oтпpaвянe нa зaплaxи ĸъм члeн на ВСС

Cъдии oт вcичĸи нивa в cиcтeмaтa и oт paзлични гpaдoвe ocтpo и c възмyщeниe peaгиpaxa cpeщy пoвeдeниeтo нa пpaвocъдния миниcтъp Дaнaил Kиpилoв и пpeизбpaния oт BCC зa глaвeн пpoĸypop Ивaн Гeшeв, предаде Defakto.bg.

Бойко Борисов: САЩ ни проучват с цел по-силно партньорство в енергетиката

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с помощник държавния секретар в Бюрото по международна сигурност и неразпространение към Държавния департамент на САЩ Кристофър Форд, съобщиха от правителствената пресслужба. На срещата присъстваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и посланика на САЩ Херо Мустафа.

Премиерът се кръсти преди всеки полет със сакатия “Фалкон”

Премиерът Бойко Борисов има навика всяка сутрин, веднага щом стане от леглото, да се прекръсти три пъти и да каже: “Боже, ти напред, аз след теб”. От няколко години ритуалът се повтаря и преди всяко качване в правителствения самолет „Фалкон”. Машината, която гони 20 години, редовно изправя малкото останали косми на премиерската глава.

Слави се похвали с юнашки рейтинг за милиони, забрави една малка подробност

Малките букви под изследването, което според Слави доказва небивалия интерес към програмата му, уточняват, че това изследване не е пийпълметрия (която се отчита чрез приемници), а всъщност е социология, проведена сред 1 600 души по смс и онлайн метод. Как тези 1 600 души довеждат до достигнат общ брой от 1 450 000 и какъв е този метод, е пълна мистерия.

Гаврите на 7/8 TV: Дългия брутално размаха бухалка срещу всички!

Слави всячески се опитва да осмива популярните сериали и риалити формати, В последното предаване на прицел беше „Фермата”, когато актьорите му се превъплътиха като водещите на формата, който е един от най-успешните на бившата му телевизия бТВ. Към тях се присъедини и Динко, в чийто образ влезе Иво Сиоромахов. „Здравейте. Аз съм Иван от Иван и Андрей”, каза единият от актьорите.

Муки за майка си Стоянка Мутафова: Интубирана е, не може да говори

„Има голяма вероятност всичко да бъде наред, но има и вероятност да се случи нещо. Няма да е лесно да се приповдигне“, смята тя.

Йоана от „Фермата” чака близнаци!

Сестра й Ива роди своя първороден син преди 3 месеца, а сега разбираме, че и Йоана е на път да стане майка, но не на едно а на две бебета.

За кои от нас 2020 година ще бъде незабравима

Очакваме с вълнение да видим какво ще се случи през новата година. И докато за едни тя няма да е особено щедра, то за други ще е повече от успешна и щастлива.

Емилия бременна в четвъртия месец?

В подкрепа на слуховете се появиха снимки от участие на изпълнителката, на които ясно се вижда наедрял корем. Черната къса рокля, която Емилия избра, не успя да скрие корема, а според близки до звездата тя е бременна в четвъртия месец.

Лесен тест за 30 секунди показва как е сърцето ви

Това е най-лесният тест, който може да направите в домашни условия. Необходимо е да спуснете дланта си за 30 секунди в студена вода.

Хороскопът ви за 17 ноември вече е тук

В неделя ще ви натоварят битови или домашни проблеми, проблеми с техника или автомобил, в зависимост какво притежавате. Ще сте склонни да обмисляте действията си и ще избягвате прибързани решения.

 


image0 (9K)