Акценти на ЗАРАТА на 15 януари 2019 година

Пак скандал: Държавна служителка в МОН организирала ромския протест вчера

Държавна служителка в МОН е организирала ромския протест срещу вицепремиера Красимир Каракачанов, на когото вчера беше поискана оставката.

До 2030 година няма да има закриване на мощности в „Марица-Изток“

До 2030 година няма да има закриване на мощности в комплекса „Марица-Изток“, съобщават от КНСБ. Това важи както за ТЕЦ-овете, така и за мините.

В България през 2018 г. 49% са родилите със секцио

Препоръката на Световната здравна организация е не повече от 10-15% раждания с операция, при нас през 2018 г. са 49% – всяка втора жена почти.

Слави Трифонов няма как да е наел по-евтино същата сцена – отговарят организаторите на откриването в Пловдив

Слави Трифонов не би могъл да наеме сцената в Пловдив, защото тя не се отдава под наем и е била специално построена за откриването на „Пловдив – европейска столица на културата”. Това заяви в ефира на „Тази сутрин” Светлана Куюмджиева, артистичен директор на фондация „Пловдив 2019”.

Край на гратисният период за електронните винетки

Днес изтича гратисният период без глоби на пътя, който не си е закупил електронни винетки. Министърът на регионалното развитие Петя Аврамова предупреди, че на много места в страната се продават електронни винетки и всички трябва да са изрядни вече на пътя.

Граждани са информирали за компрометирани конструкции на рекламни съоръжения

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, в следствие на бурния вятър днес, граждани са информирали за компрометирани конструкции на рекламни съоръжения – в района на чешмата в кв. „Три чучура“, на влизане в Стара Загора от Казанлък, както и по бул. „Св. Отец Паисий“. Съобщено е още и за съборено оградно пано на стрителен обект върху тротоар на бул.  „Св. Отец Паисий“.

Подготвя ли Тръмп най-големия подарък за Путин?

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля изтегляне на страната от НАТО. Това пише американският вестник “Ню Йорк таймс”.

Да се видим кои сме Русофилите в България?

На снимката на тази страница е написано: „Да се върнем в Русия“. Не ми е ясно какво значи това. Вероятно генералът смята себе си за изгонен от Русия или има предвид НИЕ(българите) да се върнем в орбитата на Русия. Не знам къде точно иска да се върне Решетников, вероятно това знаят моите 16 приятели, които ще запитам сега от този пост?

Game of Thrones 8- на 14 април (Видео)

Феновете на култовия сериал по книгата на Джордж Р. Р. Мартин “Игра на тронове”, почти дочакаха развръзката. Тя трябва да стане ясна в Game of Thrones 8. Този последен сезон идва…

 


image0 (9K)