Акценти на ЗАРАТА на 15 февруари 2019 година

Сам си си измислил ъгъл и сам си седнал в него

-Може и да си прав, – отвърнал другият – но разсъди сам: кое ще ти донесе по-голяма полза – истината за това, че си в ъгъла или лъжата за това, че ъглите не съществуват?

 5 тъжни години без елегантния му хумор

На 15 февруари се навършват 5 тъжни години без елегантния хумор на актьора и музиканта, станал още приживе легенда. Тодор Колев и неговите превъплъщения на екрана и на сцената са класика, още неговите “стъпки стоят по пясъка” и сякаш го чуваме как припява…

Пълен хаос: Съдът отменя глоби, а в КАТ стоят в досиетата на шофьорите

Обжалвани и отменени от съда фишове продължават да стоят в досиетата на шофьорите в КАТ. При спиране от пътен патрул за проверка на пътя се прави справка…

Удължават срока за затваряне на булевард “Руски”

Община Стара Загора съобщава, че във връзка с извършване на строително – монтажните работи по бул. „Руски“, се удължава срокът за затваряне на бул. „Руски“, в участъка от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Генерал Гурко“ до 18.02.2019 г. /понеделник/ включително. За посочения период общественият транспорт ще продължи да се движи по обходен маршрут.

Свободни работни места в Стара Загора към 15 февруари

РАБОТНИ МЕСТА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ 10 кредитен администратор 1 ръководител, животновъдство 1 зооинженер, 19 ….

Министър и кмет откриха обновената лекоатлетическа зала в Стара Загора

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Стара Загора Живко Тодоров откриха ремонтираната лекоатлетическа зала в Стара Загора.

Издирват всички деца, неимунизирани срещу морбили

Националният консултант по инфекциозни болести проф. Татяна Червенякова посъветва при всеки обрив и съмнение за морбили при дете да бъде търсен педиатър – инфекционист или друг специалист. От Министерство на здравеопазването обявиха, че личните лекари ще търсят и установят всички неимунизирани лица до 18-годишна възраст. “Почти с началото на заболяването, с неразположението и високата температура…

Син на антиваксъри си направи всички ваксини, навършвайки 18 г. Страхува се и за сестричката си

Итън има братя и сестри на възрасти 16, 14, 5 и 2 години, които също не са ваксинирани. 16-годишното дете от семейството също иска да се ваксинира, но …

Мащабна акция на ГДБОП и ДАНС е проведена в Благоевград тази нощ, съобщиха за bTV от МВР. По непотвърдена информация са задържани между 10 и 15 души.

Заловиха мъж и жена, нападнали и обрали старозагорец

В 2.30 ч., в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение от 55-годишен старозагорец, на ул. “Петър Парчевич” в Стара Загора, непознати за него мъж и жена са го съборили на земята и са му отнели портфейл с лични документи и сумата от 2800 лв.


image0 (9K)