Акценти на ЗАРАТА на 15 декември 2019 година

Голяма победа за Тервел Пулев!

Българският боксьор Тервел Пулев записа голяма победа над американеца Дешон Уебстър, която му донесе коляна за Интерконтиненталната титла на WBA в зала “Колодрума” в Пловдив. По този начин Тервел продължи мощното си израстване и катерене към Топ 20, изигравайки пълни 36 минути (12 рунда) и бе обявен за победител след 12 рунда.

Медицинските сестри разпънаха палатка и под прозореца на Борисов в Министерския съвет

Тук сме, защото през тези 10 месеца нашите искания не бяха изпълнени, обиколихме всички институции, комисии, министерства, парламентарни групи, всички много ни съчувстват и разбират, но след това нищо не се променя, проблемите отново си остават само наши, коментира Илиева. Тя припомни, че палатка три месеца е стояла през здравното министерство, с цел да се обясни на гражданите защо системата е “здравеопасна”. Защото липсват над 30 хиляди медицински специалисти, защото се налага да работим на два-три договора, 24 и дори 36 часа без почивка, работи се много извънреден труд и тези заплати, които ни ги размахват от министерството над 1000 лева, са с цената на много извънреден труд, заяви Илиева.

Даниела Дариткова: Тонът в изказа на президента не е институционален

 „Тонът и в Народното събрание, и в изказа на президента не са институционални. Имам големи притеснения по отношение на това, което генерираме като модел на поведение сред българските граждани от парламента“, коментира Даниела Дариткова, председател на ПГ на ГЕРБ, в предаването „Неделя 150“ на БНР. „Не се печели политически дивидент от това да обругаваш своите противници. Всички трябва да сме ангажирани да намалим агресията в обществото. Отговорността на всички парламентарни групи е много голяма. Трябва да търсим и начин да подобрим доверието в институциите, а когато те се противопоставят една на друга отново с цел печелене на политически дивидент – това не носи полза за никого“, коментира още Дариткова.

Митьо Очите се прибира вкъщи за Коледа?

Несебърският бос Димитър Желязков – Митьо Очите най-вероятно ще излезе на свобода още следващата седмица, е научил Флагман.бг. Очаква се това да стане на 18-ти декември, когато в Специализирания наказателен съд ще се проведе разпоредително заседание по делото за организирана престъпна група (ОПГ) за изнудване, принуда, заплахи, палежи и разпространение на наркотици, за чийто лидер е сочен Желязков.

Любимката на ЗАРАТА Аника от родопското село Старцево – на гости в бТВ

 “Мона Лиза от Родопите” – под това заглавие преди по-малко от месец публикувахме интервю с наричаната още “перлата на Родопите” Аника Романова, което тя даде специално за ЗАРАТА. В предаването на бТВ “Тази неделя” нашето момиче и сестра й Каролина разказаха за себе си, за изконните български традиции, любовта си към родната Родопа планина и любимото село Старцево.

Бебе за Коледа очакват Кремена и Маги Халваджиян

Новината, че чакат второ дете Бебо и Алекс съобщиха на 50-ия юбилей на Кремена през юли. Ексцентричната стилистка се похвали, че е получила най-хубавия подарък. Тези дни Кремена призна, че идващите новогодишни празници ще са по-специални за тях, защото терминът на Алекс бил в края на годината.

Aни Цолова изхвърли Виктор Николаев от живота си, не може да прости предателството му!

Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю, въздействаща презентация. Организира както групови, така и индивидуални консултации. Цолова твърди, че сега се е посветила на това занимание и свободното й време е ограничено, а телевизията не й липсва.

Гала пръска хилядарка за обяд без да й мигне окото

В 5-звездното заведение, намиращо се в хотел в баровския квартал „Бояна“, Гала се наслаждаваше на маса, препълнена с ВИП блюда, в компанията на семейството си. Първо край трапезата се събраха тя, половинката ѝ Стефан, майка ѝ и племенничката ѝ от Америка, а по-късно към тях се присъединиха и щерката на водещата с гаджето си.

Бягайте далеч от мъжете, които носят тези 3 имена!

Информирала ви е за мъжете под чехъл. Казвала ви е кои жени ще забогатеят през 2020. Наскоро попаднахме на една интересна статистика. Става въпрос за топ три имена, с които може да сгрешите ако се насочите към тях с цел брак. За някои от тях семейството е на заден план.

Каква е съдбата на родените между две зодии

Става дума за хората, появили се на бял свят на 20-21 януари, 19-20 февруари, 21-22 март, 20- 21 април, 21-22 май, 21-22 юни, 23-24 юли, 23-24 август, 23-24 септември, 23-24 октомври, 22-23 ноември и 22-23 декември.

Хороскопът ви за 16 декември вече е тук

В понеделник е добре да започнете деня с предварително изготвен план на вашите задачи и ангажименти. Стремете се да бъдете коректни и да изпълните навреме задълженията си, но не забравяйте да се усмихвате.

 

 


image0 (9K)