Акценти на ЗАРАТА на 14 юли 2019 година

Равносметката: Най-много дъжд се изля в Сливен, сняг валя на Мусала

34 л/кв. м са отчетени в Бургас, 20 л/кв. м на Рожен. В Лом регистрираните количества валежи са 18 л/кв. м. От НИМХ съобщиха, че на връх Мусала е валяло сняг. Там регистрираните количества са 16 л/кв. м.

Посред лято снегът дойде и в България

Рязкото застудяване през последните 24 часа се изразява в снеговалеж на връх Мусала – най-високия на Балканите.

Възрастен мъж загина при голям пожар в квартал „Казански“

Овъглен труп е открит след потушаването на пожар в апартамент в жилищен блок в Стара Загора. Огънят е избухнал тази нощ, две пожарни са участвали в гасенето, нанесени са щети и на съседни жилища.

Загиналият мъж при пожара в квартал „Казански“ е бивш футболист на „Берое“

Вече е установена самоличността на загиналия мъж при възникналия голям пожар в блок 18 в старозагорския квартал “Казански”. При пожара е загинал някогашният защитник на „Берое“ Георги Матев, на 70 гидини.

Драмата с чадъра, шезлонга и шопската салата

Нищо не уморява повече от организирането на почивката! Когато се преработим, не сядаме просто да си отдъхнем, а започваме трескаво да пресмятаме къде точно да отидем, за да получим максимална почивна възвращаемост на парите си за краткото време на отпуската.

“Крадлива” фамилия искала да открадне парите на Гришо!

Богомил Бонев, който е отявлен фен на тениса, предупреждава хасковлията за намеренията му и най-вече за това, че се предоверява на скандалната фамилия. По думите на бившия МВР шеф, Григор е налазен от клана “Берберян”, които се опитват да откраднат парите и доброто му име.

Рашидов: Бойко е уникален! Цецо трябваше малко да спре с апартаментите

“Ние не можем да децентрализираме естетиката на градската среда. Всичките скулптури сме ги турили на 5 дка централна площ – 27, изброил съм ги. Това е лудост. Паметникът се прави, за да децентрализира. Паметникът – на едно място, шадраванът – на друго. И всеки квартал има свой облик.” Това заяви в ефира на БНТ председателят на Комисията по култура в парламента и бивш министър на културата Вежди Рашидов. Той даде пример с Берлин, където всеки квартал има свой облик.

Ако подигравката с гражданите продължи, ще се кандидатирам за кмет, закани се Мая Манолова

Тя посочи, че все още не е решила дали ще се кандидатира за кмет на София, но изтъкна: “Пренебрежението обаче по повод това, за което се боря, е вбясяващо!” Манолова заяви че “ако ядосат гражданите, ако продължават да се подиграват с тях”, ще се кандидатира за поста.

Безредици в Париж след военния парад за националния празник

Въпреки засилените мерки за сигурност, все пак се стигна до повишаване на напрежението, коментира агенцията. След края на военния марш, с който Франция отбелязва 14 юли – денят на щурма на Бастилията, големи групи от хора, скандиращи лозунги на „жълтите жилетки“ започнаха да събарят и прескачат поставените заграждения.

Кметове и попове в престъпна схема за “ало милиони”!

Човек от бандата звъни в дадено кметство и иска да разговаря с местния управник или негов представител. След това се представя за отец Герасим от църква или манастир, които не съществуват. Следва дълго и убедително обяснение как събира дарения за ремонт на въпросната божа обител, но му трябват доброволци.

На какво заприлича Черната Златка след раздялата с Миро!

Златка споделя, че ежедневно приема цял куп хранителни добавки – менюто й включва протеин на прах, течен колаген, фетбърнър и какво ли още не. Тя от години спортува редовно и доскоро изглеждаше приятно стегната, но напоследък съвсем е изгубила женствените си форми. Димитрова е оформила здрави мускули, а на яките й рамене могат да завидят повечето от мъжете в залата.

Биляна Йотовска се превърна в машина за пари

Стройната красавица със стегната фигура Биляна Йотовска има талант да превръща в злато всяко свое занимание, особено телевизионните си участия. Така станало с изявата й в шоуто на Нова телевизия „Черешката на тортата”, твърдят запознати.

Алекс се завръща. Прежали ли Иван Ласкин?

В сутрешния си блок от Нова ТВ потвърдиха, че Алекс Сърчаджиева се връща в ефира на телевизията. Тя ще бъде водеща на новото риалити предаване “Игри на волята”, което ще стартира през есента и в което победителят ще спечели 200 000 лв.

Хороскопът ви за 15 юли вече е тук

В понеделник не бързайте да се ангажирате с финансовите си дела. За каквото и да сте разговаряли през почивните дни, не бързайте да го реализирате точно днес. Огледайте се,  съберете информация или осъществете нужните първоначални контакти преди да предприемете конкретни действия. Ще бъде добре да слушате собствената си интуиция.

Седмичен хороскоп за 15-21 юли

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ви предстоят различни промени. Те могат да имат връзка с преместване или нова дейност на работното ви място. Каквото и да е мнението ви за конкретните събития, те определено ще имат за цел да отварят път за нещо по-добро за вас. Още за останалите зодии…


image0 (9K)