Акценти на ЗАРАТА на 11 януари 2019 година

Момче и момиче загинаха в лавина край Банско

Двама младежи, момче и момиче, са загинали днес след падане на лавина в Пирин, в района на Банско, малко под връх Тодорка.

КЕВР и Министерството на енергетиката започват общи проверки на енергийните дружества

Комисията за енергийно и водно регулиране и Министерството на енергетиката предприемат от 15-и януари съвместни проверки на трите енергоразпределителни дружества относно това как се формира цената на тока. Това обявиха на брифинг енергийният министър Теменужка Петкова и председателят на КЕВР Иван Иванов.

Трейс Груп отговаря на Нинова за “коледния подарък”

По повод на днешно изказване на лидера на БСП Корнелия Нинова в парламента, от „Трeйс Груп Холд”АД изпратиха официално писмо до медиите.

Ромът, който вчера заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, се извини (Видео)

Ромът, който вчера заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е обидил.

Хасан Ефраимов: Ох, голям срам – „мюсюлманин“, болен от трихинелоза…

Ох, голям срам – „мюсюлманин“, болен от трихинелоза. Това не бях виждал досега, но и него доживях, възкликна станалият популярен с книгите си и добрите дела в Делиормана етнически турчин Хасан Ефраимов, който пък е практикуващ акушер-гинеколог по професия.

Край на “възпитателните” шамари у нас. Домашен патронаж за всички деца на възраст до 3 г.

Въвеждане на пълна и изрична забрана за телесно наказание над деца и криминализиране на домашното насилие предвижда проект на Национална стратегия и домашен патронаж, т.е. посещения в домовете, в което има дете до 3 г.

Мария Делчева продължава победния си ход на турнира по бадминтон в Естония

Мария Делчева продължава със силното си представяне на международния турнир по бадминтон в Талин, Естония с награден фонд 10 000 евро.

Борисов разговаря с Таяни, а Мая Манолова писа на Емили О‘Райли за пакета “Мобилност”

Борисов определи като странен казуса, че има политическо споразумение между ръководителите на различните парламентарни групи в транспортната комисия, че трите доклада по пакета “Мобилност 1” са неразделна част един от друг, но в същото време няма логика отхвърлените доклади да влязат за гласуване в пленарна зала.

Вижте къде в Стара Загора можете да засадите живите си коледни дръвчета

Край езеро „Загорка“ са подготвени площи с готови, изкопани ями за засаждане на закупените живи дръвчета за Коледа от старозагорци. Прекрасна инициатива.

 


image0 (9K)