Акценти на ЗАРАТА на 11 април 2019 година

Смърт на АМ “Тракия”! Режат камион, за да извадят трупа

Един човек загина след тежка катастрофа с камион на магистрала “Тракия” тази сутрин. Инцидентът стана около 8:30 часа на 125-ия км на магистрала “Тракия”.

Каракачанов свиква извънредно заседание на МС заради размириците в Габрово

Вицепремиерът Красимир Каракачанов свика извънредно заседание в Министерски съвет с вътрешния министър Младен Маринов и представители на МВР заради напрежението в Габрово, съобщава . Масови размирици в Габрово станаха след като роми пребиха мъж в централен магазин.

НАП започва проверки на замесените в скандала с имотите

Говорителят на Националната агенция по приходите Росен Бъчваров увери, че всички граждани подлежат на данъчен контрол, независимо от положението им.

Борисов щял да позволи на Цветанов да промени статута си: Не може толкова тежко наказание да се получи!

“Ще дам на Цветанов право да промени статута си. Не може толкова тежко наказание да получи, да напусне парламента, да напусне шефското място на председател на парламентарната група и заради този договор да се внесе съмнение, това е просто несериозно. Той е убеден в своята невинност и още не може да схване в каква ситуация се е поставил.

Нунев за връщането на Цветанов в НС: Присъствието му е нужно на парламента

“Голяма част от законопроектите, които ще се гледат в комисията по вътрешна сигурност са започнати от него, затова е нужно неговото присъствие”, каза Нунев.

Борисов: Цветанов действа като „Пунта Мара“ с парламента, не осъзнава ситуацията

Министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е против новия статут на своя заместник Цветан Цветанов – както ЗАРАТА и други сайтове писаха, зам.-председателят на ГЕРБ фигурира като нещатен сътрудник на ПП на партията си в НС.

Идеи: Какво да правим, ако навън вали

Ако навън е мрачно, влажно и вали, ние можем да сме в прекрасно настроение. Тук ще намерите супер идеи за това какво можете да правите у дома, когато навън вали…

Хилария Болдуин: Всичко свърши, написа тя!

„Днес бебето нямаше пулс. Всичко свърши… но чудесни и силни сърца бият тук до мен. Обградена съм с толкова много любов. Чувствам се късметлийка“, написа йога инструкторката и сподели една семейна снимка. На нея тя е със съпруга си Алек Болдуин и техните деца.

Счупиха стъкло на паркиран автобус в Стара Загора и откраднаха таблет

Счупиха вчера стъкло на паркиран автобус в Стара Загора и откраднаха таблет. Автобусът е бил паркиран в  района на УМБАЛ – Стара Загора.

Почнаха да крадат ярета преди Великден

Почнаха да крадат ярета преди Великден. Вероятно и на агнетата няма да простят На 10.04.2019 г. в РУ – Гълъбово се явил 74-годишен мъж…

 

 


image0 (9K)