Акценти на ЗАРАТА на 10 ноември 2019 година

Страшно! Колко много родни актьори не доживяват до 50

Иван Ласкин, Чочо Попйорданов, Андрей Баташов, Стефан Щерев-Чечо, Ивайло Крайчовски, Радко Дишлиев, Антоний Генов, Стоян Стоев, Илия Караиванов, Венцислав Божинов… все имена, записани със златни букви заради огромния талант и всеотдайната игра. И всичките напуснали този свят без време. Сега към тях се прибавя и Йосиф Шамли…

Борисов: Последните 30 години са най-хубавите за България

Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във ”Фейсбук”.

Цветанов призова Борисов да не се сърди, искал да му помогне

Според Цветан Цветанов в ГЕРБ се шири страх да се даде различно мнение пред хората, които взимат решение. Затова и когато няма диалог, се получавали такива резултати. „Премиерът не трябва да се сърди, когато чува различни мнения. Искам да му помогна в тази посока, защото той е подвеждан ежедневно от това, което му се съобщава”, каза Цветанов.

“Похитената държава”. Архив на Свободна Европа от 1956 г. проговаря за първи път

26 предавания на български език, излъчени между 19 октомври и 13 ноември 1956 г. по Радио Свободна Европа, се намират в централния германски архив в Кобленц, Германия.

Кошлуков: Спирам ефира на две от телевизиите, не искам обединение, не ми трябват БНР и БТА, имам си “Франс прес”

Бившият царски депутат коментира идеята за сливане на БНТ, БНР и БТА: “Не знам колко пари ще се спестят или дори дали няма да харчим повече. На мен БТА не ми трябва, БНТ ползва агенции като “Франс прес”. БНТ има голяма традиция и кадри като кацането на Юрий Гагарин, докато БНР си има аудио записи. Всичко е въпрос на анализ”.

Зрители на 7/8 TV скочиха на Ванката: Не ставаш – фъфлиш!

Бившият реквизитор в „Шоуто на Слави” Иван Атанасов – Ванката се изявява като синоптик в телевизията на Дългия – 7/8 TV. Напук на очакванията, че шоуменът ще го изпрати на логопед, който да коригира фъфленето му, Ванката събощава прогнозата за времето с характерното си странно произношение.

Жена на 52 роди здраво бебе във Варна

Да си майка на 52г. не е чудо, а истинско щастие. Бремеността, резултат на изкуствено оплождане е интензивно наблюдавана в „Майчин дом-Варна“ ЕООД от д-р Даниела Станева и ак.Рени Корновска. Въпреки придружаващите заболявания на майката, благодарение на екипа от специалисти раждането чрез цезарово сечение е преминало успешно.

Потрес! Руски професор пиян разчлени 24-годишната си любовница

Прочут руски историк призна, че е убил любовницата си – негова бивша студентка, след като в река бе намерена раница с отрязани женски ръце. 63-годишният Олег Соколов е бил пиян и е паднал в реката, докато се опитвал да изхвърли части от тялото. Тогава полицията открила обезглавеното тяло на 24-годишната Анастасия Йешченко в дома му.

В Кюстендилско треперят. Два трупа само за нощ!

45-годишен мъж е убит тази нощ в Кюстендил. Тежкото престъпление е извършено в района на ул. “Пролет” в квартал “Герена”, малко след полунощ.

Жената на Шумахер проговори!

Корина увери, пред британското списание She, че Шумахер е в добри ръце и получава възможно най-доброто лечение.

Въргала: Не искам да участвам в телевизията на Слави, не е обида да ти кажат, че смешките ти не са смешни

„Не е обида, ако ти кажат, че смешките ти не са смешни, защото може би са прави. Голямата болка на комедийния актьор е да играе драматични роли. Някои от тях за част от публиката ми сигурно са били катастрофа, но за мен са крачка напред“, коментира Владимир Карамфилов.

Голямата любов на Годжи се вихри в „България търси талант”

Жената, която разби сърцето на Георги Милчев-Годжи и заради която изпя най-сълзливите си балади – Зорница Петрова, участва в „България търси талант” с детската си школа по танци „DIVA ZONE”. Със същия танц групата е спечелила няколко златни медала, но бил преработен специално за сцената на шоуто.

Асен Масларски криел незаконен син

Асен Масларски има извънбрачен наследник от жена на име Диана Георгиева. Младежът, който се казва Тодор, не е признат от барда и носи имената на майка си, твърди „Уикенд”. Въпреки че е незаконен син на певеца, Тодор Георгиев – Тоши, е наследил таланта на родителя си и от няколко години се изявява на музикалната сцена.

Поверия. Какво ни очаква на 11. 11?

Православната църква почита паметта на свети мъченици Мина, Виктор, Стефанида и Викентий на 11 ноември. Св. Мина бил войник в Египет. За вярата след мъчения бил посечен с меч в 296 година при Диоклетиан и Максимиан. Виктор – също така войник, пострадал при император Антонин (138-161 г.) в Италия…

Хороскопът ви за 11 ноември вече е тук

Още в понеделник ще усетите, че започвате седмица, в която вашата воля и дух да се справят в трудни ситуации ще бъде много важен фактор за вашите успехи или неуспехи.

 


image0 (9K)