Акценти на ЗАРАТА за 24 ноември, 2018 година

В Старозагорската УМБАЛ “Проф. Стоян Киркович” е кучи студ, болните са без парно цяла седмица

Старозагорската университетска болница „Проф. Стоян Киркович“ се отоплява на газ, но доставчикът спря подаването миналата седмица заради неизплатени сметки на стойност над 100 000 лева. В момента се водят преговори с Министерство на здравеопазването тъй като болницата се финансира от него.

Петкова: Ако “Турски поток” бъде осъществен , печалбата за 20 г. ще е над 4 млрд. лева

“Чакаме официална информация от Русия за “Турски поток”. Не сме спирали да работим по проекта, разработваме различни планове за преминаване на газ през България. На срещата между Бойко Борисов и Путин “Турски поток” беше сред обсъдените теми.”

Бареков скочи на Джамбазки: Дребен интригант и безобиден хищник!

Причина за недоволството се оказа писмо на патриота, с което той призовава колегите си от ЕП да не приемат срещи със самия Бареков и лидера на Атака Волен Сидеров.

Джамбазки: В “Обединени патриоти” по скандали надминахме Реформаторския блок

“Когато направихме коалицията, си говорехме, че трябва да избегнем това, което се случи с Реформаторския блок. Надминахме ги по безсмислени скандали, но продължаваме да създаваме смислени за държавата неща.”

Горанов през 2013 г.: “Не е ли срамно един мъж на 50 години да няма 20 000 лв. събрани?”

На 3 юли 2013г. сегашният министър на финансите Владислав Горанов, тогава депутат от ГЕРБ и бивш заместник-министър на финансите в правителството “Борисов-1”, направи скандалното изказване.

Протест в подкрепа на Иванчева затапи движението в центъра на София

„Марш за правосъдие“ е протестът, в подкрепа на бившия кмет на “Младост” Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова.

Стойка Петрова спечели сребърен медал на Световното първенство по бокс

Това бе един от двата сблъсъка в 10-те категории между първата и втората в схемата, който противопостави европейската на азиатската шампионка.

Непознатият Путин

Владимир Путин произхожда от средностатистическо семейство. Баща му работи във вагоностроителния завод в Ленинград, сега Санкт Петербург.

Сблъсъците на Шанз-Елизе ескалират, вътрешният министър обвинява Марин Льо Пен

След седмица на протести в цяла Франция, при които загинаха двама души, а стотици бяха ранени, “Жълтите жилетки”, които се противопоставят на по-високите цени на горивата, се мобилизираха отново в събота, включително в Париж.

Русия е по-голяма заплаха от ислямските терористи, смята висш британски военен

“Русия представлява по-голяма заплаха от ислямските терористи”, заяви началникът на Генералния щаб на сухопътните сили на Великобритания генерал-лейтенант Марк Карлтън-Смит.

Лавров: САЩ възприемат ИДИЛ като съюзник в борбата срещу Асад

На срещата между Лавров и Сантуш Силва бе постигнато споразумение за консултации в сферата на киберсигурността, както и меморандум за разбирателство между двете ведомства и бъдещи политически консултации.

Отиде си композиторът Иван Пеев, голямата любов на Лили

Иван Пеев е част от творческия и житейския път на голямата Лили Иванова, която приживе го обяви за любовта на живота си.

Рекорден Черен петък за българите!

Търговците обещават намаленията да продължат и следващата седмица, а пред моловете има дълги опашки от автомобили и ден след големите промоции.

Защо е по-добре да НЕ закусваме

Диетолозите и учените отдавна говорят за ползите от периодичното гладуване. Пропуснатата закуска е един от начините да организирате малка гладна стачка за себе си абсолютно безболезнена за тялото. Заедно със съня ние достигаме 12-16 часа без храна, които не се усещат толкова силно.

Какво прави французойките неустоими

Тези дами с лекота успяват да са стилни и шик дори и през зимните месеци. А кои са модните табута на френските дами, благодарение на които те винаги демонстрират безупречен вид, може да видите в следващите редове.


image0 (9K)