Акценти на ЗАРАТА за 23 ноември, 2018 година

Цацаров при Слави: Започва проверка на Владислав Горанов за жилището, в което живее

“Прокуратурата ще започне проверка на министъра на финансите Владислав Горанов”, каза още Сотир Цацаров. Проверката е след сигнал на зрител, че Горанов живее в предоставен му луксозен апартамент срещу нисък наем.

Георги Домусчиев: Комплексът, в който живее г-н Горанов, не е мой, нито e на брат ми

„В случая с г-н Горанов категорично мога да кажа, че не само не съм му предоставял безвъзмездно апартамент, но и не съм му продавал такъв! Безвъзмездно не съм предоставил апартамент на когото и да било. Нямам никакво отношение към апартаментите след тяхната продажба“, добавя бизнесменът.

Масонът Иван Сариев предоставил на Горанов луксозния апартамент

Медиите обаче разкриха, че става дума за Иван Сариев, викокопоставен масон, който доскоро е бил Велик майстор на Обединената велика ложа на България (ОВЛБ).

Каракачанов: Не полицаите са следвали Нинова. Тя ги следва, като отива при тях

„Били са двама полицаи с една патрулка. Те не са я следвали, бяха там. На практика тя ги следва като отива при тях.“ Това каза пред журналисти в парламента министърът на отбраната Красимир Каракачанов по повод твърдението на Корнелия Нинова, че имало полицейщина спрямо нея при посещението й в Ямболско.

„Тренд”: 85% от българите не усещат подобяване на икономическия климат по джоба си

“Българинът оценява своя жизнен стандарт като нисък – той смята, че живее трудно, дори и да има ръст на доходите, това не променя качеството му на живот”…

Ново протестно автошествие готвят в Стара Загора

Колоната с автомобили ще премине по маршрут : парк „Артилерйски” – ул. „Христо Ботев” – ул. „Димчо Стаев” – ул. „Анастасия Тошева” – ул. „Промишлена” – бул. „Свети Патриарх Евтимий” – Птицекомбинат.

На автомагистрала “Тракия” откриха тялото на мъж от Стара Загора, виновният е избягал

Граждани са открили труп на мъж на АМ “Тракия”, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Сливен. “Тялото е намерено около 17.30 часа вчера, 22 ноември, когато е подаден и сигналът до полицията.

Бебе беше хвърлено от родителите си през прозореца, избухнал е пожар

Родители хвърлиха бебето си през прозореца, за да го спасят от пожар. Инцидентът стана в американския град Далас. Там 40 души останаха без дом, когато избуха пожар на Деня на благодарността – един от най-популярните празници в САЩ.

Полицаи откриха 350 000 евро, били скрити в пералня

Сумата е била открита в жилище в западната част на Амстердам. Полицаите са проверявали къща за нерегистрирани жители, но намерили ценното “пране”.

Ралица Паскалева ще балансира между бебето и “Откраднат живот”

Голямото завръщане на Ралица Паскалева в „Откраднат живот” скоро ще бъде факт. Екранната д-р Стилянова най-после отново влиза в сериала, след няколко месеца в майчинство.

Нов електрошоков пистолет звъни на 911, ако стреляш с него

Компанията “Аксон” разработи и пусна в продажба електрошоков пистолет, който автоматично звъни на спешния телефон 911, след като произведе изстрел, съобщава изданието Eнгаджет.

Колкото си по-богат, толкова си по-близо до развода!

По време на икономически растеж броят на разводите расте, а не намалява. В повечето случаи причините за развода са парите. Те са причина и за стреса във всяка връзка.

Най-добър в света: Българин е на първо място по правене на пица

Интересното, че тестото е замесено с розова вода и еленски бут за засищане.

 

 

 

 


image0 (9K)