Акценти на ЗАРАТА за 20 ноември 2018 година

Чуждите инвестиции скочиха до 826 млн евро, повече са от миналата година

Преките чужди инвестиции у нас са 826, 4 млн. евро към септември, отчете БНБ, след като ревизира данните си за двата летни месеца- юли и август. След корекцията, става ясно, че само за месец са се увеличили с 600 млн. евро.

Сеир в МС: Борисов затворил Симеонов и Сидеров в кабинета си, за да се помирят

Лидерите на НФСБ и „Атака“ били “заставени” да не напускат стаята. Премиерът им е казал: “Не ме карайте да ви заключвам, ще ме извикате, когато сте готови“.

Край Стара Загора показаха как се действа при самолетна катастрофа

Днес на Старозагорските минерални бани бе показано каква трябва да е реакцията при инцидент с пътнически самолет с много жертви.

Оферта: Обучение и трудов договор с германска транспортна фирма

Процедурата при подбор на кандидатите предвижда: Брой свободни позиции – 15. Не се изисква професионален опит от кандидатите. Срок за подаване на документи – 31.12.2018 г.

Решението на Съда на ЕС за майчинството, стажа и правото на отпуск, няма да важи за България

Социалният министър потвърди, че решението не налага промяна в българското законодателство, което е най-щедрото в ЕС за отпуска за майчинство.

Преди минути: Катастрофа на пътя София-Самоков

Преди половин час потребител на Туитър, с никнейм @krtanev, е публикувал снимка от катастрофа на пътя София-Самоков. Ето какво е написал мъжът:

Свободни работни места в Стара Загора към 20 ноември

РАБОТНИ МЕСТА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ: 1 инженер, хардуер; 1 физик, медицинска радиологична физика; 1 лекар; 1 младши експерт; 1 фармацевт; 1 помощник – фармацевт

Само за 6 минути някой се изяви като „скулптор“ в центъра на Стара Загора

Неизвестен извършител е запълнил с монтажна пяна вратата на метален шкаф на  на кафе-автомат и отвора за готови напитки, улеите за ресто и за поставяне на монети.

 


image0 (9K)