Акценти на ЗАРАТА на 7 април 2019 година

Добро утро от ЗАРАТА на 7-ми април! Поклон, медици!

Нека си пожелаем – не само на медицинските работници, а и на всички останали – тежко, или не, здравната ни система да бъде реформирана така, че лекарите ни, фелдшерите, медицинските сестри, акушерите, санитарите…

7 души са ранени след автобусна катастрофа във Варна , има пострадали деца!

Седем души са пострадали при катастрофа на автобус от градския транспорт във Варна. Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Вярност“, съобщиха от ОДМВР – Варна.

Европа ви чува, а “Свободна Европа” дори ви вижда

Мрежата завря от подигравки с новия слоган на ГЕРБ “Европа ни чува!”, който бе публично оповестен лично от Цветан Цветанов тази сутрин. Във Фейсбук…

Фандъкова: Не бих постъпила като Цветанов. Аз бих напуснала важните управленски позиции

“Ако питате мен дали бих постъпила така, аз ще ви кажа: не. Щях да си тръгна от важни управленски позиции”.

БСП поиска от Централната избирателна комисия (ЦИК) да не допусне до регистрация “Коалиция за България”

От левицата са внесли доказателства в комисията, че марката “Коалиция за България” е притежавана от тях и никой друг не може да я използва.

Тома Биков: “БСП и ДСБ са в неформален съюз с неформален лидер президентът”

Как да няма неформален съюз между ДСБ и БСП?! Вие не го ли виждате през последните две седмици? Например вчера г-н Радан Кънев каза, че голяма част от избирателите им били склонни да гласуват за БСП, твърди депутатът от ГЕРБ.

Мей се страхува, че Великобритания може да не напусне ЕС

Налице сега е ясен избор между възможностите Великобритания да напусне Европейския съюз със сделка или изобщо да не го напусне, заяви британският премиер Тереза Мей.

Македонска актриса и бивша кметица се обеси

Една от най-популярните македонски актриси Биляна Беличанец беше намерена мъртва в апартамента си, съобщи kurir.mk. 46-годишната актриса е сложила край на живота си в дома, в който живеят с втория й съпруг.

Арестуваха сина на Гълъбин Боевски за дрога

Синът на бившия ни щангист Гълъбин Боевски – Пол, е бил арестуван за дрога, пише Спортал. Той е бил задържан в четвъртък вечерта заедно със свой приятел..

5 задължителни въпроса преди всяко важно решение

Този списък с въпроси е ръководството за моментите, когато трябва да подложите на тест вашите стремежи, изискващи голяма промяна в живота и кариерата ви.

4-те грешки на мъжете и жените в дългосрочната връзка

Това са само най-честите, но в повечто случаи фатални грешки. Вероятно можете да добавите още много…

Охене и Минечев се връщат в Берое за битката за Тракия

Треньорът на Берое Александър Томаш ще разполага с пълен състав за битката на Тракия срещу Ботев Пловдив, след като в отбора се завръщат ганаецът Карлос Охене и Иван Минев след изтърпени наказания.
Единственния отсъстващ ще бъде Александър Василев

Утре в Стара Загора сдружение „Свят без граници“ ще връчи своите награди

На 8 април, от 11:00 часа, в сградата на РЗИ – Стара Загора, сдружение „Свят без граници“ ще връчи за пета поредна година своите награди „Без граници“.


image0 (9K)