Акценти на ЗАРАТА на 27 март 2019 година

След среща с Борисов Цветанов подаде оставка с дълго слово по телевизорите (видео)

След дълга среща с премиера Бойко Борисов Цветан Цветанов подаде оставка по…телевизията. В дълго, над 20-минутно изложение, той разкри, че през всичките тези години е работил всеотдайно, излагайки недотам разбираеми подробности. Всичко, което съм направил, е било законно, зарече Цветанов и успокои всички, че няма драма, че напуска парламента.

Съпругата на Цветанов знаела решението му, сега щял да го научи и премиерът

Лидерът на ПГ на ГЕРБ се завърна от визита в САЩ „ГЕРБ за мен е кауза, оставам лоялен към нея и към премиера”. Това заяви Цветан Цветанов при завръщането си от САЩ.

От 1-ви април “Загорка”АД има нов директор

Петер Копиец е новият изпълнителен директор на Загорка АД, считано от 1 април 2019 г. Той поема позицията от настоящия ръководител – Никос Зоис.

Да помогнем на Александър отново да бъде самостоятелен! Вижте първите му стъпки, благодарение на вас!

Здравейте, казвам се Александър, скоро навърших 24 години и съм от гр. Русе. Обръщам се към вас, защото имам нужда от вашата помощ, за да проходя отново!

Райнер Вендт: Как изобщо може да му хрумне на някого, че интеграцията е възможна?

Ако думите на хора като Райнер Вендт не бъдат чути, ще трябва да слушаме думите на хора, които ще използват тези проблеми за да унищожат демократичната система в Европа. Щраусът трябва да извади главата си от пясъка, предупреждава Огнян Минчев.

Нова дясна партия – КОД, може би ще успее да участва още в евроизборите

Нова дясна партия ще се появи много скоро в България – ще се казва “Консервативно обединение на десницата” (КОД). А неин основен учредител и идеолог е бившият министър на здравеопазването Петър Москов.

Удобно и бързо публикуване на финансови отчети

За да Ви спести време и средства ИА ЗАРАТА създаде за Вас платформа, в която бързо и изключително удобно можете да публикувате финансовия си отчет.

На 1 май ще демонстрират въжената градина на Аязмото в Стара Загора

Съоръжението все още не работи. Предстои да бъде изградена ограда и да бъдат поставени табели с работно време. Идеята е там да има служител на общината, който да обслужва съоръжението в рамките на работния ден.

Препотвърден е кредитният рейтинг BBB- на Община Стара Загора

В началото на 2018 година агенцията повиши дългосрочния кредитен рейтинг на Община Стара Загора от „ВВ+“ със стабилна перспектива, на „ВВВ-“ със стабилна перспектива, вследствие присъждането на същия рейтинг на Република България. По правило община не може да има по-висок кредитен рейтинг от този на държавата.

До края на април е затворено движението заради изграждането на кръгово кръстовище край парк „Артилерийски“ в Стара Загора

До 30.04.2019 г. е спряно движението на всички видове транспорт, през кръстовището на ул. „Христо Ботев“ и ул. „Одринска епопея“ в Стара Загора.

В Шейново и Шипка иззеха оръжие и ловни трофеи – рога на елени и сръндаци

В Шейново и Шипка иззеха оръжие, включително ракети и ловни трофеи – рога на елени и сръндаци На 26.03.2019 г. от служители на ОДМВР – Стара Загора…

Задържаха 40-годишен старозагорец при акция за наркотици

Задържаха 40-годишен старозагорец при акция за наркотици. На 26.03.2019 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е проведена специализирана полицейска акция. Иззети са хероин и матамфетамин.

НКИЗ и Властите за индустриално развитие на Египет подписаха меморандум за разбирателство

Изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес и инж. Магди Гази, председател на Властите за индустриално развитие на Египет подписаха меморандум.


image0 (9K)