Акценти на ЗАРАТА на 25 март 2019 година

Посреднически фирми: Намалява броят на българите, които искат да работят във Великобритания

Броят на българите, които искат да работят във Великобритания, намалява. Това е заключението на посреднически фирми, наемащи кандидати за сезонна работа.

Вижте какво се излива в Тунджа при Ямбол(Видео) – не само читателите. Институциите да видят!

Николай Иванов 22 март в 8:33 ч. :  От днес поредното безумие. Отрови и помия се леят в р.Тунджа. Иначе да са ни честити новите данъци на автомобилите, че замърсявали…

Посмъртно са удостоени с почетни грамоти двама горяни

С почетни грамоти посмъртно днес в Казанлък бяха удостоени двама от най-известните български горяни – Христо Несторов и Герасим Тодоров.

Deep Purple, идва в София за втори концерт от прощалното си турне The Long Goodbye

Музикантите са останали впечатлени от своите почитатели в няколко страни и са решили да ги зарадват с ново шоу, като сред избраните държави е и България.

Русия изпрати военни самолети във Венецуела

Два руски военни самолета са кацнали на най-голямото летище във Венецуела в събота. Смята се, че те са транспортирали десетки военни и оборудване…

Александър Вучич: Сърбия никога няма да се присъедини към НАТО

НАТО извърши престъпление, когато бомбардира Сърбия и тя никога няма да се присъедини към Алианса. Това заяви вчера сръбският президент Александър Вучич.

Реджеп Тайип Ердоган заяви, че “Света София” може отново да стане джамия

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган каза днес, че статутът на прочутата бивша християнска базилика “Света София” – една от най-големите забележителности в Истанбул, може да бъде променен от “музей” на “джамия” след местните избори на 31 март.

Доналд Тръмп получи силна политическа подкрепа от прокурор, който го разследваше

В САЩ специалният прокурор Робърт Мълър обяви, че не е открил доказателства представител на предизборния щаб (за изборите през 2016 година – б.ред.) на президента Доналд Тръмп или друг негов сътрудник – съзнателно да е заговорничил с Русия.

Британският премиер Тереза Мей ще подаде ли оставка?

Времето изтече, Тереза“, пише “Сън” (thesun.co.uk). Изданието коментира, че единственият шанс на Мей  – да издейства от британския парламент одобрение на споразумението и с ЕС, е да обяви дата за оттеглянето си.

Ракета с далечен обсег на действие удари централната част на Израел тази сутрин

Ракета с далечен обсег на действие, изстреляна от ивицата Газа, удари централната част на Израел в понеделник, като рани шестима души в първия подобен инцидент от войната през 2014 г. в палестинския анклав.

Шесто основно училище в Стара Загора е домакин на Международна работна среща

Шесто основно училище е домакин на Международна работна среща. Ученици Италия, Испания и Полша ще участват в работна среща по проект Еразъм +

Къде да отидете тази седмица в Стара Загора

Културният афиш е наистина много богат и интересен тази седмица. Прегледайте го!


image0 (9K)