Акценти на ЗАРАТА на 21 март 2019 година

Казусът с царските имоти – пак в Конституционния съд

Върховният касационен съд (ВКС) спря делото за “Царска Бистрица” и сезира Конституционния съд (КС).

Търговци продават повредени електроуреди втора ръка в интернет

Дефектни електроуреди като телевизори, перални, хладилници заливат магазините и онлайн платформите за продажба, показват проверките.

Спирането на социалните помощи ще бъде ли ефективно?

Това е последното предложение на управляващите за социалните помощи – да се спират за година, ако ученик има пет неизвинени отсъствия месечно или три пропуснати и неизвинени дни за месец.

Как са взели Гергана Стоянова в “Откраднат живот”и как тя вече е помогнала на незрящи

Как са взели Гергана Стоянова ( анестезиоложката във филма Поли Грънчарова) в “Откраднат живот”. Тя и в живота вече е помагала на хора с проблеми.

Подивял козел предвожда кучешка глутница – нападат хора

Преди няколко дни Йордан Палпурин е бил нападнат от глутницата, докато карал колело на път за работа: “Исках да избегна трафика и затова реших да мина през този район, тъй като предпочитам да използвам зелените площи. Във вторник бях нападнат…

Пенсиониран гръцки военен уби своя любовница от България и се самоуби

Пенсиониран гръцки военен уби българската си любовница и сложи край на живота си, съобщава вестник Катемерини.

31-годишна жена загина в 7 часа тази сутрин край Казанлък (Снимки)

При инцидента са пострадали още двама души, съобщиха наши читатели.  31-годишна жена загина на място при тежка катастрофа на Околовръстният път край Казанлък.

Специализирана полицейска операция на ГДНП и ОДМВР – Стара Загора и Русе, завърши с арест на трима

Трима участници в схема за телефонни измами са задържани при операция на ГДНП и ОДМВР – Стара Загора и Русе при специализирана полицейска операция.

Полицията задържа вчера 64-годишен от Богомилово със сериозен оръжеен арсенал в дома си

Намерени са и са иззети две дългоцевни оръжия – пушки; още две въздушни пушки с изменения по тяхсамоделно нарезно оръжие с оптически прицел; заглушител; приклад; 3 цеви за нарезно оръжие и 710 бр. патрони от различен калибър. Всички са незаконно притежавани.

Ремонтните работи по “Руски” продължават до утре включително

Строително-монтажните работи по ул. „Руски“, в участъка от ул. „Генерал Столетов“ до ул. „Лубор Байер“ в Стара Загора, които започнаха на 20.02. т.г., ще продължат до 22 март, 2019 г.

Започна шестата национална среща по проблемите на образованието в Стара Загора

Актуални задачи и проблеми в образованието през 2019/2020 г. обсъждат участниците в Шестата национална среща на общинските експерти по образование, която се провежда от 20 до 22 март в комплекс „Мериан палас“ в Стара Загора.

Техническа проверка и профилактика на сиренната система предстои. Хората да не се тревожат

Областният управител Гергана Микова издаде заповед, съгласно която в периода от 25 март до 22 май ще бъде извършена техническа проверка и профилактика .

 


image0 (9K)