Акценти на ЗАРАТА на 19 февруари 2019 година

Старозагорци продължават да носят Левски в сърцата си

„Нека светлият спомен за делата ти, нека светлият спомен за подвига ти да ни изправя като житен клас към светлината. Всяка частица, всяка секунда да те носим в себе си като причастие“.

Почина бивш заместник-кмет на Стара Загора

На 67-годишна възраст почина бившият заместник-кмет на Община Стара Загора арх. Иван Георгиев, роден на 19.11.1951 г. в Стара Загора.

Свободни работни места в Стара Загора към 19 февруари

РАБОТНИ МЕСТА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ: 1 инженер, механик, 1 ръководител, животновъдство, 1 зооинженер, 19 – медицинска сестра, 1 лекар – ортопедия и травматология, 4 – бизнес консултант…

Арестуваха 29-годишна банкерка, изтеглила около 400 000 лева от сметки на клиенти

Банкова служителка, според непотвърдена информация управителка на банков клон в Нова Загора, е задържана от полицията за злоупотреби в особено големи парични размери.

Арестуваните лекари от ТЕЛК във Варна прибрали 1,6 млн. лв. от пациенти (видео)

“Акциите срещу фалшивите ТЕЛК-ове ще продължават. Това е част от мащабни действия срещу този вид измами. Потвърждава се подозрението ни, че пари има, но голяма част от тях отиват в лица, които не се нуждаят от подпомагане и нямат степен на инвалидност.” Това заяви заместник главният прокурор Иван Гешев по време на съвместна пресконференция с МВР.

Сирия: Ердоган иска да възстанови Османската империя

Анкара има болни амбиции. Ердоган мечтае да възстанови империята и подготвя агресия срещу нашата независима страна. Неговите илюзии ще бъдат разбити на пух и прах в Сирия. Ние сме готови да отговорим на агресорите и те ще съжаляват за нападението“, категорични са управляващите в Дамаск.

Кой се дразни от Родител 1 и Родител 2

Ужас! Във Франция вече няма да викат мама и татко ами родител 1 и родител 2. И настава едно оплюване и хейтване по социалните мрежи – не ти е работа.

Хороскопът ви за 20 февруари вече е тук

В сряда ще обмисляте различни варианти за развитие на ваши идеи или проблеми свързани с имот или вещи, които притежавате.

Глобата на Верея е заради съмнителните мачове срещу Славия, Берое и ЦСКА

Административният директор на клуба Николай Демирев потвърди, че това са мачовете, но изрази учудване. “В единия мач сме паднали 4:0 – предупреждават ни, във втория с 5:0 – пак ни предупреждават, но за мача с ЦСКА да плащаме глоба, че сме паднали само с 1:0. Това не го разбирам…


image0 (9K)