Акценти на ЗАРАТА на 15 април 2019 година

Осъдиха Десислава Иванчева на 20 години затвор

Съдът призна за виновна бившата кметица на район “Младост” за искан подкуп от Александър Ваклин в съучастие с Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. Тя ще трябва да заплати 10 000 глоба и няма да може да заема държавни длъжности.

Певицата Поли Генова публикува първа снимка с новородения си син

“Добре дошъл, Даниел”, написа Поли в Инстаграм и благодари на медицинския екип, който се е погрижил за нея и бебето.

Третата в евролистата на БСП е била на кастинг за политици при Слави Трифонов (Видео)

Видеоклип от участието й през февруари 2018 г. е публикуван на страницата на водещия във фейсбук. Пред екипа на кастинга и пред самия Трифонов Пенкова, която е магистър по Финансова икономика в „Оксфорд“ и живее в Лондон, разказва за работата си като инвестиционен банкер в британската „Роял банк ъф Скотланд“. Тя обаче не знае имената на финансовите министри на България и Великобритания по това време.

Станишев: ” Политиката не е игра на самолюбие, на инат, на егоизъм”

“Националният съвет показа, че чува гласа на партията. Резултатите от пленума не са бламиране на лидера. Когато нещо се прави на инат, се получава отпор.” Това заяви президентът на ПЕС Сергей Станишев ден след инфарктното близо 10-часово заседание, след което червеният пленум пренареди предложената от соцлидерката Корнелия Нинова листа за евровота.

За кого гласуваш, ако не искаш ГЕРБ?

Голям проблем, наистина. И отговор няма. Особено след вчерашното БСП-шоу, се чудя и симпатизантите на БСП за кого ще гласуват… То сигурно и генерал Решетников е бил скандализиран, щото знае, че нещата не се правят така ачик-ачик. И за какво? Само за да си вземе индулгенция …

Тренд: БСП ще трябва да води две кампании – на хората на Корнелия и на тези на Станишев

Моето мнение е, че с вкарването на Станишев на в евролистата ще наблюдаваме две кампании в БСП – на Нинова и кръга около нея и кампанията на вътрешната опозиция, която беше изключително силна във вчерашното събиране.

Днес събарят още 54 незаконни къщи в “Лозенец”

Продължаваме разчистването на незаконните къщи в квартал “Лозенец” в Стара Загора. Знаете, че това е процес, който продължава вече години и е извън всякаква конюнктура.

Живко Тодоров: Визията за Стара Загора не включва гето в „Лозенец“

Това стана преди началото на акцията по събаряне на 54 незаконни постройки в местността „Карасиврия“ на квартал „Лозенец”. С тях премахнатите от неговата администрация ромски къщи извън закона ще станат общо 226. В процедура са още 200.

Влак блъсна кола на прелез в Старозагорско

Влак удари кола на жп прелез в старозагорското село Дунавци, съобщава bTV. По чудо тежкият инцидент се размина без жертви. Възрастният мъж…

Хванаха разбивача на кафе-автомати в Стара Загора – старозагорец на 22 години

Хванаха разбивача на кафе-автомати в Стара Загора – старозагорец на 22 години.  При две от кражбите е бил в съучастие с още две момчета на 15 и 19 г., също от Стара Загора.

Вчера подпийнал старозагорец навлезе в насрещното и удари друг съгражданин

Вчера подпийнал(1,5 промила) старозагорец навлезе в насрещното с “Опел Мерива” и удари 47-годишен мъж с “Опел Калибра” …

В старозагорски села вчера – влизат в къщите и бият. Единият бияч е задържан

В старозагорски села вчера – влизат в къщите и бият. Единият бияч е задържан. Той е заплашил и живота на собствениците на къщата. Трима маскирани са счупили крайниците на човек в дома му в друго село.

Лютви Местан – за катастрофата, в която загина 6 месечно бебе

“Единственият шанс да не се случи това нещо, беше да не съм там”. Това заяви пред NOVA Лютви Местан по време на задържането си снощи.

 

 

 

 

 

 


image0 (9K)