Акценти на ЗАРАТА на 12 март 2019 година

Жълт код за обилни валежи и силен вятър – за 21 области в страната

Жълт код за обилни валежи и силен вятър е обявен за 21 области в страната. Това показа справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология.

Успехът на успешните лидери може да бъде ускорен

Целите на предстоящия на 18 април лидерски акселератор е да провокира, информира и вдъхнови напредничави лидери да използват организационната култура като лост за резултати, магнит за таланти и клиенти.

Емил Христов: В Стара Загора и Казанлък е реновирана близо 100% от образователната инфраструктура

Важно е да водим разговор за образованието на бъдещето, защото ако това бе направено преди 20 г. нямаше да се сблъскваме с днешните проблеми.

С подбран, или подправен ключ вчера обраха жилище на ул. „Ген. Гурко“ в Стара Загора

С подбран, или подправен ключ вчера обраха жилище на ул. „Ген. Гурко“ в Стара Загора. Взети са златни накити и 1 200 лв. Времето на обира е в периода от от 13 до 14,30 часа.

Жена бере душа, след като заби колата си в цистерна на пътя за Кулата

Жена, шофирала лека кола “Рено Клио”, пострада, след като се заби в задната част на цистерна, спряла на отбивка край главен път Е-79.

Хванаха и Жоро Шопа, който укривал Ветко и Маринела Арабаджиеви

Испанската полиция задържа отново Георги Семерджиев, в чиято къща край Барселона бяха открити Ветко и Маринела Арабаджиеви. Семерджиев е известен още с прякора Жоро Шопа.

Настават тежки времена за родителите на деца в Италия, които не са ваксинирани

Властите в Италия предупредиха родителите на учениците, че всяко дете, за което не може да бъде доказано, че е ваксинирано, няма да бъде допуснато до училището му, предаде Би Би Си (bbc.com). Родителите рискуват глоба до 500 евро, ако изпратят своите деца на училище, без да са ваксинирани.

Логопедът Светлана Берова: Истинско предизвикателство за родителите е да  общуват с децата си

50 деца бяха прегледани безплатно в Терапевтичен център „Светулка” в дните на Националната кампания „Логопед с добро сърце”, организирана от Логопедия.бг. Резултатите от консултациите  сочат, че само 4 деца са в норма, с добро говорно, когнитивно и езиково развитие, останалите  са с различни видове комуникативни нарушения, за които трябва да се проведат терапевтични програми.

Представят китайската култура в Стара Загора

Възможностите за съвместни културни прояви обсъдиха на среща днес в Община Стара Загора директорът на Китайския културен център в София Ту Сюесон и Иванка Сотирова.

Свободни работни места в Бюро по труда, Стара Загора

Свободни работни места в Бюро по труда-  Стара Загора към 12 март 2019 година. Потърсете своето работно място! РАБОТНИ  МЕСТА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ образование…

 


image0 (9K)