Акценти на ЗАРАТА на 10-ти май 2019 година

Брутално! Зверски е убита млада жена в Костенец

Брутално убийство се е случило в Костенец. Това е научила агенция БЛИЦ ексклузивно. Ликвидирана е жена на 38-години Сигналът е получен в 8,40 ч. Издирват съпруга.

Специално за ЗАРАТА: Разкрит е убиецът на младата жена в Костенец!

Стоян Зайков се казва заподозреният в убийството на младата жена в Костенец, за която трагедия ЗАРАТА току-що писа. Зловещата вест бе потвърдена от представител на местната полиция.

Нова тв уволни Виктория Бехар след въпроси за Пеевски

Виктория Бехар вече не е част от ръководния екип на „Нова Броудкастинг Груп“, потвърдиха официално от компанията пред Свободна Европа.

Нов циклон не ни обещава хубаво време и следващата седмица

През идващата седмица Средиземноморски циклон ще донесе нова порция валежи и захлаждане. След вторник се очаква температурите да паднат надолу.

Откриват Медицински факултет и в Бургас – гласувано е

Парламентът реши да се открие Медицински факултет в структурата на Университет “Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас.

Българин създаде за съпругата си робот, за да може тя да се движи

Робот, който позволява на хора с увреждания да се изправят и да се движат, беше създаден от българин. Причината е неговата съпруга, пострадала при злополука.

На 17 май в Стара Загора в парк “5-ти октомври“ – информационен пункт за хипертонията

На 17 май в Стара Загора отбелязват Световния ден за борба с хипертонията. От 11.00 до 18.00 часа, до фонтана в парк „5-ти октомври“ ще бъде разположен…

Най-голямата бомба тази вечер в сериала “Майка” хвърля Гьонюл

Във вчерашния епизод на турския сериал “Майка”, излъчван в 20 часа по бТВ, тъмните краски се сгъстиха сякаш с магьосническата пръчка на зъл гений.

Ламбо повален в инвалидна количка

Стефан Данаилов е рухнал на инвалидна количка, предаде „Уикенд“. Ламбо трудно ходи сам заради куп болести, включително напреднал паркинсон…

Хороскопът ви за 11 май вече е ТУК

В събота ще имате много смели идеи и планове за реализиране. Ще искате да постигнете много и то с конкретен резултат в рамките на този ден. ..

Българският еврокомисар Мария Габриел: България показа лидерство при определянето на цифровия дневен ред на ЕС за Западните Балкани

Цифровата програма за Западните Балкани, която вече реализираме, насърчава европейската интеграция на държавите от региона.

300-метрово хоро извиха по повод Деня на Европа в Стара Загора

Снощи пулсът на Европа биеше в български ритми. Европа работи за Стара Загора и благодарение на членството в Съюза градът ни с всеки изминал ден става все по-добър за живеене.

Ако искате да се обучите като механици на съоръжения в Германия, питайте в Бюро по труда

Ако искате да се обучите като механици на съоръжения за санитарна, отоплителна и климатична техника в провинция Бавария, Германия, питайте в Бюрото по труда в Стара Загора

Свободни работни места в Бюро по труда-Стара Загора към 10 май

1. РАБОТНИ МЕСТА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ 1 отчетник, счетоводство 1 агроном 7 медицинска сестра 2. РАБОТНИ МЕСТА ЗА …

Архитектката, възстановила желязната църква „Свети Стефан“, идва в Стара Загора

Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране в Стара Загора, със съдействието на Община Стара Загора и Камарата на архитектите Стара Загора.

Легендарният барабанист Иън Пейс от „Дийп Пърпъл“ с концерт в Стара Загора на 4 юни

На 4-и юни, легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата „Дийп пърпъл“ – Иън Пейс, ще сътвори грандиозен концерт в Стара Загора.

ПРОГРАМА на Фестивала на розата 2019 в Казанлък

„Пъстра и наситена с много събития е празничната програма на Фестивал на розата 2019 в Казанлък.“, така определи предстоящите 116-и Празници на розата…

„Голф“ с жена зад волана срещна товарен влак на прелез в Раднево

Вчера в 14.06 ч., в РУ – Раднево е получeно съобщение за ПТП на ЖП прелез в Раднево, намиращ се на ул. “Георги Попов”.

Хванаха мъжа, нападащ и обиращ жени в Стара Загора

Първото нападение с подаден сигнал до полицията е на 21 април, четвъртото – на 7-ми май. Жертвите са четири жени в парк “Загорка”, бул. “Крайречен”, на ул. “Георги …

Пиян шофьор преобърна натоварения си камион на магистрала „Тракия“

Рано сутринта вчера, в 5.10 часа, по АМ “Тракия”, в посока Бургас, се е движил влекач “Даф” с прикачено към него полуремарке, превозващ 17 тона арматурно желязо.


image0 (9K)