Акценти на ЗАРАТА на 1 април 2019 година

Какво време ни очаква до средата на април?

Утре очакваме леко понижение на температурите. Максималните ще са предимно между 14° и 19°. Не са изключени и валежи на места в планинските райони от Западна България, но слабо и за кратко…

Арестуваха заплашилия Бойко Борисов с убийство

Районната прокуратура във Варна образува досъдебно производство срещу Теодор Николов и го арестува за закана с убийство спрямо министър-председателя Бойко Борисов.

Най-много жалби пред КЗП са в областта на телекомуникациите, следват електронните магазини

Председателят на КЗП обобщава, че в повече от две трети от случаите Комисията се е произнесла, че има нарушение и са наложени съответните санкции.

„Хъски“ с каишка и маркер, но без стопанин е нападнало птицата нанду в Старозагорския зоопарк

„Хъски“ с каишка и маркер, разхождащо се без стопанин в рамките на Зоопарка е получен сигнал. Същото е нападнало птицата нанду.

Старозагорският омбудсман призовава за съпричастност към кампанията “Великден за всеки”

В качеството си на местен обществен посредник и партньор се ангажирам на територията на община Стара Загора да призова заедно да подпомогнем хората в пенсионна възраст, които остават извън определения от правителството регламент за получаване на великденска надбавка поради размера на пенсията си.

Разсеян клиент забрави 4 500 евро до касата в чейндж бюро. Потърсил ги след час – познайте намерил ли ги е!

На място е установен 37-годишен мъж от с. Ветрен, общ. Мъглиж, който заявил, че около 15:00 ч. на 30.03.2019 г. е посетил чейндж бюрото, за да обмени валута и е забравил сумата от 4500 евро до каста на обекта. След като се върнал около 16:30 ч. на същата дата да търси парите…

Катастрофа между “Хонда” и “Фолксваген Голф”. Единият водач с +резултат за амфетамин, метамфетамин и марихуана

Катастрофа между “Хонда” и “Фолксваген Голф”. Единият водач с +резултат за амфетамин, метамфетамин и марихуана. И двамата водачи – млади мъже, са ранени.

Поражение за Ердоган на местните избори, загуби и в Истанбул

На обяд председателят на Централната избирателна комисия обяви, че след столицата Анкара и Измир, опозицията печели и в мегаполиса – Истанбул. Любопитно е споделеното от Ердоган намерение да оспорва резултата от организираните и проведени от самия него избори.

Комедиен актьор печели убедително първия кръг на изборите за президент на Украйна

Комедиен актьор, който е без опит в политиката, побеждава убедително на първия кръг от президентските избори в Украйна, сочат първоначалните резултати.

Неапол беше блокиран два дни от сватбата на вдовица на мафиот и певец

Центърът на италианския град Неапол беше буквално блокиран цели два дни заради сватбата на местната музикална звезда Тони Коломбо и по-възрастната от него, но все още атрактива дама – Тина Рисполи. Тя е вдовица на Гаетано Марино – един от най-влиятелните босове на местната мафия – Камората.

 

 


image0 (9K)