Акцентите на ЗАРАТА на 29 декември 2018 година

Банкет с алкохол прелял чашата за хората на Местан в Кърджали

Веднага след Коледа стана ясно, че 30 близки на Местан напускат партията му. Освен Рашит сред напусналите са и хора като Хюсеин Хафъзов, станал известен с фразата си в Народното събрание за “ваканцуването”, и Шабанали Ахмед, който бе топлата връзка с Анкара.

Цветанов пак подпука президента: Аз знам слабостта на г-н Радев към “Грипен”!

“Мога да заявя категорично, че сблъсъкът, който Радев направи спрямо българския парламент, ГЕРБ, премиер, мен персонално, е този интерес, който той има, за да се финализира сделката по начин, по който той смята, че трябва да бъде финализирана, предполож”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на ПГ на партията.

Сидеров: Влизането на НФСБ и ВМРО във властта донесе повече минуси, отколкото плюсове

“Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове, вицепремиерските, донесе повече негативи, отколкото позитиви, защото аз през цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане.” Това каза председателят на ПП „Атака“ Волен Сидеров в ефира на телевизия “Алфа“.

Зверска катастрофа край Елхово! Един загина, трима са ранени

В колата са пътували четирима души – един от от тях е починал, а останалите трима са откарани в Спешното отделение на ямболската болница. Една жена е в по-тежко състояние.

Смениха шефовете на Нова телевизия

Дидие Щосел – главният изпълнителен директор на “Нова Броудкастинг груп”, вече не отговаря пряко за NOVA, а за дигитализацията на групата, съобщиха за “24 часа”служители в медията.

След кървавия ад край Гиза: Египетските власти избиха 40 терористи

Часове след атентата срещу туристически автобус край пирамидите в Гиза властите в Египет отвърнаха по жесток начин срещу терористите. Египетската полиция е ликвидирала 40 терористи при няколко специализирани акции.

Москва забрани вноса на редица украински стоки

“Това е ответна мярка заради санкционните ограничения от страна на Украйна”, уточни в Туитър премиерът на Русия Дмитрий Медведев, подписал постановлението. Според руското правителство Москва може да анулира въвежданите специални икономически мерки, ако Украйна отмени наложените по-рано ограничения, засягащи конкретни руски стоки.

САЩ опразниха два военни склада в Сирия и се изтеглиха от Ирак

В складовете с площ 400 са служили около 50 американски военни. Сега те напускат околия Маликие и преминават в Ирак с наличната техника – ТИР-ове и бронирани джипове „Хамър”. Военното присъствие на САЩ в Сирия, което Вашингтон реши да изтегли, е разположено в 18 бази.

Нострадамус: 2019-та е година на справедливостта, всеки ще си получи заслуженото

Той пише закодирани четиристишия, с които предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред. Спохождан от редица видения за далечното бъдеще, той написва своя най-известен труд “Предсказания” под формата на четиристишия. Ето какво предсказва Нострадамус за предстоящата Нова 2019-та година.


image0 (9K)