Акцентите на ЗАРАТА на 26 декември 2018 година

Мюсюлманите в България отново почетоха  жертвите на Възродителния процес разделени

Два митинга по един и същ повод. На единия митинг-поклонение се бяха събрали хората на ДПС, а на другия – на ДОСТ.

Президентът в Стара Загора: Милитаризирането на Черно море ще рефлектира пряко върху България

“Рискът от ескалация на конфликта между Русия и Украйна е реален, но Европа в никакъв случай не трябва да става заложник на украинската вътрешна политика и амбиции”, заяви президентът в Стара Загора.

Нов жесток удар по отвлечения от “Наглите” бизнесмен Киров

Бизнесменът Киро Киров, който бе похитен от бандата за отвличания „Наглите” и прекара дълго време в плен, преди синът му да плати откуп от 517 000 евро за живота му, обяви окончателен фалит, пише “Уикенд”.

Порошенко извънредно в 14 часа днес

Президентът на Украйна отмени военното положение в 10 области на страната, заяви самият той на заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНБО) на 26 декември, пише онлайн изданието на вестник „Украинская правда“, цитирано от “Фокус”.

Израелската авиация удари Сирия

Ударът е бил нанесен няколко часа, след като на международното летище е кацнал самолет Боинг -747 на иранската гражданска авиокомпания „Фарс Еър Кешм”, за който се предполага, че вероятно е доставил в Сирия военно оборудване или въоръжения.

Помогнете! След изпепеляващ пожар майка и децата й са на улицата

Помогнете! Ужасяващият пожар в Бургас, който вчера, навръх Коледа, остави цяло семейство на улицата, е унищожил всичката покъщнина на млада майка в бл. 94 в бургаския жк „Меден рудник”.

Маскирани мъже с пистолети ограбиха бензиностанция

Двама маскирани ограбиха бензиностанция в Казанлък, съобщи Дарик. Грабежът е извършен на 24 декември в 02:53 часа, а сигнала за него е подал продавач-консултанта.


image0 (9K)