Акцентите на ЗАРАТА на 25 декември 2018 година

Патриарх Неофит: Нека щедро отворим сърцата си, за да няма никой самотен

“Рождество Христово поражда в нашите души неизказана духовна радост, която ни дава сили и надежда да преодоляваме предизвикателстватана нашето време. Господ Исус Христос ни посочва единствения път на спасението, от който да не се отклоняваме “ни надясно, ни наляво, а да постъпваме благоразумно във всичките си предприятия“.

Митрополит Киприан оглави празничната литургия за Рождество Христово

Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан оглави празничната Света Златоустова литургия за Рождество Христово. Тя беше отслужена в Катедралния храм “Св. Николай” в Стара Загора.

Българска следа в бунта на “жълтите жилетки”

Шофьор на камион с българска националност се паникьосал при вида на пътна блокада близо до Руан и се опитал да я пробие.

Вандали разбиха паметник във Врачанско

Вандалско посегателство срещу войнишки паметник вгорчи празниците на хората от врачанското село Главаци.

Вече е известно кои дни ще почиваме през 2019 г.

Неусетно си отива и 2018. За да сте наясно отсега с почивните си дни, за да планирате виртуално и реално екипът на ЗАРАТА подбра за вас тази календарна мозайка. Успех!

Вижте Коледното послание на Чаплин до дъщеря му

Сега е нощ. Една коледна нощ. Всички невъоръжени войни в моята малка крепост заспаха. Не са будни нито брат ти, нито сестра ти. Дори майка ти вече спи. Едва не събудих заспалите птички, докато стигна до тази полусветла стая…

 


image0 (9K)