Акцентите на ЗАРАТА на 23 декември 2018 година

Няма данни за пострадали българи при цунамито в Индонезия, съобщиха от МВнР

Бедствието, вероятно причинено от вулканична дейност на Анак Кракатау, е нанесло щети на девет хотела и 480 къщи в района. Най-малко 168 души загинаха, 745 са ранени, а 30 се издирват

Какви данъци, заплати и пенсии ни чакат през 2019 г.

2019 г. стартира с редица данъчни и осигурителни промени. Въпреки недоволството на бизнеса, минималната работна заплата става 560 лв. от началото на 2019 г. Размерът й ще се повиши с 9,8% в сравнение с настоящата година.

От ГЕРБ намекнали на Станишев, че могат да го включат в гражданската си квота за евроизборите

На въпрос може ли да се кандидатира за евроизборите като независим депутат, Сергей Станишев заяви пред БНТ, че от ГЕРБ са му „отправили намеци в тази посока“, казвайки, че имат гражданска квота.

Биляна Петрова: Имам различни хипотези как са се озовали парите в колата. Подкуп твърдо не е имало

“Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам”, заяви Биляна Петрова – заместничка на отстранения кмет на район “Младост” Десислава Иванчева.

Цвета Караянчева: Аз съм момичето от Кърджали, един инженер за кратко в политиката

„Цвета Караянчева е момичето от Кърджали. Тя е дъщерята на моите родители. Съпругата на мъжа ми. Майката на децата ми.

Бабата на моята внучка. Тя е един инженер, която е била за малко в политиката.” Така разкри истинската си същност председателят на Народното събрание пред камерата на Нова телевизия.

Пет места, от които догодина може да започне Трета световна война

Светът успява да избегне войни между големите държави от 1945 г. насам, въпреки че САЩ и СССР няколко пъти бяха на път да превърнат Студената война в гореща.

Бензинът най-евтин от 30 месеца насам

Ново поевтиняване на горивата има от няколко дни – масовият бензин в големите вериги се продава за 1,94 лв., а дизелът е 2,14 лв. Доскоро цените бяха с 5 ст. повисоки.

Мъж съсече съседа си с брадва пред очите на жена му

След като съсякъл дядото, нападателят взел всичките пари от къщата и заковал прозорците, за да не може бабата да извика помощ.

Влак уби 33-годишен старозагорец

Под надлез на бул. “Св. Патриарх Евтимий” в Стара Загора се е движил 33-годишен старозагорец, който искал да пресече линията.

В този момент обаче преминавала влакова композиция. При удара младият мъж е загинал.


image0 (9K)