Акцентите на ЗАРАТА за 1 декември 2018 година

ИЗВЪНРЕДНО! Сделката на Гинка Върбакова за покупката на ЧЕЗ пропада!

“Инерком”, които искаха да закупят електроразпределителната компания ЧЕЗ, все още не са превели парите. Това съобщава централата на компанията в Прага.

И Захариева намесена в продажбата на български документи

Тези твърдения пред EURACTIV прави лицето, подало сигнал – Катя Матева, бивш директор на Съвета за гражданство, орган, участващ в процеса на вземане на решения за предоставяне на българско гражданство на чужденци.

Адв. Екимджиев: Следствените арести се използват за изтезание на хора

„Следствените арести по инерция от тоталитарния комунистически период се използват като инзвънпроцесуален инструмент за процесуална принуда. Дори, нормален човек, с нормална психика, когато бъде държан там месеци наред, е готов да говори всичко, което изискват от него разследващите. Той може да „признае” дори убийството на Джон Ленън и на Кенеди.“ Това заяви в интервю за Фрогнюз адвокат Михаил Екимджиев.

Нинова: Борисов да излезе и да каже Горанов негов министър ли е или не

„Борисов смята, че ще се отърве от този ангажимент като каже – той (бел. ред. Владислав Горанов) е голям човек и да излезе да отговаря. Да, но това не ти е Валери Симеонов, с който да се оправдаваш с коалиционните партньори, той е твой министър или може би не е?“…

Кеворкян за разговора на Слави и Бойко: “Как да говориш с падишах”

Най-напред, преди да направи подобно интервю, човек трябва да си зададе въпроса, за какво му е нужно то – на него, но още повече на публиката. После да си представи, как изглежда в очите на Падишаха, в състояние ли е да го респектира, да го обели до сърцевината му.

Тръмп и Путин не си продумаха при откриването на Г-20

Дори на церемонията по официалното фотографиране, когато лидерите обикновено се поздравяват един друг и разговарят за малко, Тръмп и Путин не са си казали и една дума.

Българи са блокирани на изхода “Ламанша”

Нов протест блокира движението в Париж, са съобщили очевидци за Канал 3. Българи са блокирани на изхода “Ламанша” и не могат да преминат с часове.

Полицията използва газ срещу протестиращи при сблъсъците в Париж

По данни на телевизия “Се нюз” група демонстранти се опитали да разкъсат полицейския кордон на площад “Шарл де Гол”. Доста дълго време няколко души крещели по полицаите в непосредствена близост до тях, а демонстранти хвърляли предмети по полицейската верига.

Шофьор загина при  удар между ТИР и лека кола на пътя София – Калотина

Инцидентът е станал около 15 часа. На мястото на катастрофата има полицейски служители, които регулират движението.

Анджелина Джоли и Брад Пит се спогодиха за децата

Адвокатката на актрисата Саманта Блей Диджийн каза, че споразумението е подписано от двете страни и от съдия. То премахва необходимостта от съдебен процес. Вписването му и подробностите от него са поверителни, за да бъдат защитени децата.

Шуми плачел в инвалидната си количка

49-годишният шампион пострада тежко по време на каране на ски във Френските Алпи през 2013 г. и до момента не се е възстановил.


image0 (9K)