Актьорът Ивайло Захариев ще е противникът на футболиста Даниел Златков на ММА ринга

Бившият футболист Даниел Златков няма да се изправи срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов в своя дебют на ММА ринга. Съперникът на доскорошния защитник е болен и това налага смяна за утрешния двубой. Срещу БГ Роналдо ще се изправи актьорът Ивайло Захариев, стана ясно преди минути. Шоуто ще бъде утре вечер в „Арена Армеец“ в столицата.

[ad id=“263680″]

В проведения буквално в последния момент кантар за Захариев той закова стрелките на 82.410 кг, а Златков тежеше 83.900 кг.

„Много съжалявам, че се случи това в последния момент, защото се подготвях за Наско. Изненада е за мен, но не ме притеснява изобщо“, коментира рокадата БГ Роналдо.

„Благодаря на Наско за щафетата, развълнуван съм. Не мога още да осъзная какво става, кефя се на бойните спортове и помислих сериозно, защото имам репетиции… Жена ми няма нищо против, но ще е проблем, ако си прецекам репетициите. Мисля, че ще се справим“, сподели от своята страна Ивайло Захариев.

[ad id=“263680″]

Ивайло Захариев доби популярност след участието си в култовия криминален сериал „Под прикритие“, където изпълняваше главната роля на внедреното в престъпния свят ченге Мартин. Любопитно е, че в една от сериите героят на Захариев взе участие в ММА сблъсък, пред погледа на главния злодей във филма Петър Туджаров – Джаро.

 

Източник и снимка – Спортал


image0 (9K)