Актрисата Мерил Стрийп: 2 пъти съм се сблъсквала с насилие, което ме промени на клетъчно ниво

Голямата американска актриса Мерил Стрийп сподели, че на два пъти се е сблъсквала с насилие и че то я е променило „на клетъчно ниво“.
Това признание актрисата направи в реч в Ню Йорк пред участниците в 27-ата церемония по връчването на наградите за свобода на словото на Комитета за защита на журналистите, пишат от АП.

[ad id=“263680″]

Още интересни промоции и предложения в e-mol вижте ТУК:

Мерил Стрийп сподели, че знае някои неща за истинския ужас. Носителката на „Оскар“ си спомни за два инцидента. При единия от тях тя била нападната и „се правела на умряла, докато бурята отмине“.

В другия инцидент тя се оказала свидетел на посегателство над друг човек. Говорейки за това, тя каза, че тогава „напълно изтрещяла“ и изгонила мъжа, извършил нападението.

Актрисата сподели, че двата случая са я променили дълбоко. Голямата актриса не навлезе в повече подробности, а само каза, че певицата и актриса Шер е била свидетел на втория инцидент, пише dir.bg

Насилието и по-специално сексуалното, е особено актуална тема в САЩ заради скандала с продуцента Харви Уайнстийн. Той беше обвинен от десетки жени в посегателства, сред които и актрисите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинения и срещу актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман. Не малко политици също се оказаха замесени в подобни скандали.


image0 (9K)