Ако сте родени на 13-то число или някоя от тези 3 дати, имате особена карма!

В нумерологията има теория, че хората, родени на 13-ти, 14-ти, 16-и и 19-и, независимо от месеца и годината, имат особена карма.

Хората, родени на 13-ти

За тези хора се казва, че ще реализират всяка мечта и цел, но трябва да се научат да се справят с препятствия. След всеки провал те са в емоционален срив, спират да вярват в себе си, имат чувството, че е края на света, вместо да вземат поука и да бъдат благодарни, че имат такава възможност. Всяка цел в живота, те ще достигат задължително с едно или две препятствия. Но това не трябва да ги плаши, а напротив, да ги мотивира!

[ad id=“225664″]
Хората, родени на 14-ти

Тези личности са склонни да изневеряват, да не спазват правилата на другите, да си правят каквото си искат. Ако сте от тях, знайте, че Вашата карма казва, че трябва да си поставите цел, която ще следвате. Тя може да е свързана с личностното развитие, това на бизнеса илис учене. Смята се, че Вие ??имате силата да промените дори и света, а не само една малка дреболия от Вашия живот.

[ad id=“263680″]

Хората, родени на 16-ти

Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Вие имате карма да инициирате и водите останалите по себе си. За целта се изисква много кураж и силна интуиция. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, просто е необходимо повече да вярвате в себе си. Не трябва да сте иронични и цинични- това поведение ще ви създаде негативна енергия, която ще Ви отдалечи от съдбовният път, който трябва да следвате. Всеки ден трябва да Ви бъде начало на нещо ново. И да го правите с цялата си любов и желание. Например, да помогнете на някого, за да направите творческа промяна на работното място, да посетите ново място, град или държава.

[ad id=“236999″]

Хората, родени на 19-ти

Вие сте хората, които изобилстват от морална и емоционална подкрепа за останалите. Склонни сте към затваряне и седене у дома, но това трябва да се промени. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати. Да давате съвети, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате. Благодарение на Вас и Вашите думи, много хора ще открият щастието, любовта, а някои дори ще спасят живота си. Вие сте посланиците на доброто, раздавачи на надежда, Вие сте мъдри съветници – това е вашата съдба.

автор: ludsport.bg


image0 (9K)