Ако сте родени на една от тези дати, имате специална карма и трябва да следвате съдбата си!

Според нумерологията, хората, родени на тези дати независимо от месеца и годината, имат специална карма. Разберете дали сте от тях:

[ad id=“225664″]

На 13-ти –Смята се, че тези хора ще постигнат своите мечти и цели, но на първо място, те трябва да се научат как да се справят с препятствията и трудностите. След всеки провал, те изпитват емоционална колапс, губят вярата си и се чувстват така, сякаш светът е приключил, вместо да са благодарни, че са имали възможност да постигнат нещо. Те не трябва да се плашат от проблемите, с които ще се срещнат на пътя, а напротив, те трябва да се мотивират от тях.

На 14-ти – Имате склонността да мамите, да сте непочтителни и да правите нещата по свой собствен начин. Не е лесно да се изкушите и да ви се наложи да намерите цел, която искате да постигнете. Тя може да е свързана с някакъв вид личностно развитие, развитие на бизнеса, проучвания и т.н. Освен това, според нумерологията, хората, родени на тази дата притежават силата да променят света.

На 16-ти – Вие трябва да действате новаторски. Имате кармата да инициирате и да ръководите другите. За да постигнете целите си ви трябва кураж и силна интуиция. Не се притеснявайте, защото имате и двете неща, но трябва да вярвате в себе си. Трябва да избягвате циничността и иронията, защото това поведение ще ви създаде само негативна енергия, която ще ви откъсне от вашия предопределен път. Всеки път, когато започнете нещо ново го правете с любов.

[ad id=“263680″]

На 19-ти – Вие сте човек, който притежава морална и емоционална подкрепа за другите. Понякога сте склонни да се затворите твърде много и да си стойте в къщи. Това трябва да се промени и трябва да сте по-социални, да говорите с хора, които познавате и хора, които не познавате. Благодарение на вас и вашите мили думи, много хора могат да открият щастие и любов. Вие сте посланик на добро, дарител на надежда и мъдър съветник.


image0 (9K)