Ако зарадвате дете в този ден, целия месец ще намирате щастие

Плутон преминава в ретроградност.

Меркурий в квадратура с Плутон – период на интелектуални затруднения, проблеми с ученето и обучението. Раздразнителността и саркастичността се увеличават. Трудности в бизнеса, неприятни известия. Като цяло, неблагоприятен период за почти всякакъв тип делова и интелектуална дейност, за изследователи, писатели, журналисти, посредници, бизнесмени, мениджъри, търговци и т.н.

Луната се движи на празен ход в знак Телец до 10:21ч. Дотогава нищо важно не предприемайте.

Продължава 3-ви лунен ден до 07:54ч

Следва 4 лунен ден от 07:54ч на 25 април до 08:27ч на 26 април

Символ на деня е дървото на познанието. Това е денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Доброто и злото присъстват в равни количества в този ден. Случват се и лоши, и добри неща. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Този ден допринася за търсенето на изчезнали хора и вещи.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. В никакъв случай да не се произнасят лоши думи дори мислено, защото сега притежават голяма сила. Решенията, взети в този ден, могат коренно да променят съдбата ви, затова не бързайте. Не трябва да се късат цветя, да се режат дървета.

Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Трябва напълно да се посветите на любимия човек и да се опитате да прекарате целия ден с него.  Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега. Не правете секс с други лица освен с личният си партньор. Съществува риск от заразяване със заболявания, предавани по полов път. Децата, заченати в 4 лунен ден, са много привързани към своите роднини и са надарени с благоразумие.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за тях. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец ще намирате щастие.


image0 (9K)