Академията на Берое с две индивидуални награди от Спортното училище

Двама от играчите на „Берое” U19 бяха отличени със специални награди от Спортно училище „Тодор Каблешков” в Стара Загора. По време на церемонията „Спортист на годината” на учебното заведение вратарят на юношите старша възраст на „зелените” Радостин Георгиев и нападателят Никола Маринов получиха статуетки „Спортен Икар”. Призовете им бяха връчени за представянето им през 2019 г. Двамата са възпитаници на Спортно училище „Тодор Каблешков”. Отличията им бяха връчени от директора на учебното заведение Димо Неделчев.

„За мен тази награда е голяма чест. Печеля я за втора поредна година и съм много щастлив. Искам да благодаря на треньорите ни Атанас Рибарски, на Трифон Панев, на Пламен Петров, треньора на вратарите за всичко, на което ме е научил през годините, на Сидер Димитров и най-вече на моето семейство”, заяви след награждаването Радостин Георгиев.

„Тази награда е резултат от труда, който полагам. Изпращам година, в която си бях поставил доста цели пред себе си, някои от тях изпълних, други не. Искам обаче да благодаря на треньорите ни Атанас Рибарски и Трифон Панев за нещата, на които ни учат и са ни учили през годините, за да сме подготвени за момента, в който ще получим шанс в първия отбор на „Берое”, сподели след награждаването Никола Маринов.


image0 (9K)