Азис отхвърли слуховете, че е изгубил гласа си

Азис вече е напълно здрав! Певецът, който преди дни бе приет спешно в болница заради усложнения след ангина е напълно е възстановен. Кралят на попфолка е изписан от болницата и вече е в дома си, като няма никакви проблеми или усложнения след кризата, която преживя. Певецът се чувства отлично и е готов за нови участия.

[ad id=“225664″]

Музикантът изкара няколко дни в болницата, а лекарите се притесняваха, че може да загуби гласа си. И въпреки че вече се чувства отлично, Азис следва препоръките им да си почива у дома и да не излиза много — много навън.

Седенето вкъщи обаче силно изнервя музиканта. Азис има навика да не се застоява дълго на едно място и принудителната изолация го дразни. При все това, той се вслушва в съветите на лекарите, за да избегне по-сериозни усложнения.

[ad id=“263680″]

Затова Азис постоянно кани приятели в дома си, с които да се отдаде на раздумка и да му минава по-бързо времето. Певецът не пропусна да покаже, че няма никакви проблеми и с гласа си, като изпял легендарната българска песен „Що не ма ожениш, мамо”, на голямата Недялка Керанова.

http://BNews.bg


image0 (9K)