Адско меле на пътя Русе – Николово прати двама в болница

Те са откарани в болницата с множество травми, включително и на главата. Движението в участъка край Хиподрума е затруднено и се регулира от Пътна полиция, предаде Русе Медиа, цитиран от dunavmost.com.

Инцидентът е станал малко преди 6 часа тази сутрин. Автомобилът „Волво“ се е движил в посока към Николово. На прав участък, малко преди спирката на Хиподрума, по неясни причини шофьорът е изгубил управление. Колата е навлязла в тревната ивица и се е ударила странично в дърво, почти се е сгънала на две и е отскочила обратно на пътното платно. Ударът е бил от лявата страна и тъй като автомобилът е с десен волан, по-тежко е пострадал пътникът на предната седалка.

На място са извикани екипи на полицията и „Спешна помощ“. Линейките са откарали към Спешно отделение двамата мъже в автомобила, които са 29 и на 33 години.

Участъкът е отцепен от полицията и се заобикаля по локалните пътища край Хиподрума. Тъй като няма спирачен път, не е изключва версията колата да се е унесла заради локвите, които са се образували след снощния проливен дъжд.


image0 (9K)