Адел е неузнаваема! 44 килограма надолу…(СНИМКА)

Британската поп звезда Адел е отслабнала с цели 44 килограма. Авторката на суперхита „Hello“ била забелязана на афтърпарти на „Оскарите“, организирано от Джей Зи и Бионсе.

Всички били шокирани от напълно различния ѝ външен вид. Според собствените ѝ признания това се дължало на диета, която съдържала едва 1000 калории на ден.

Предписанията на лекарите за здравословно хранене на пълнолетна жена са да се приемат 2000 калории на ден. За отслабването на певицата се разбра около Коледа, както и по време на почивката ѝ на карибския остров Ангила с Хари Стайлс.

Смята се, че зад отслабването на Адел стои специалистката по влизане във форма Камила Гудис. Базираната в Лос Анджелис лична треньорка разработила диетата и упражненията за Адел, след като съпругата на Роби Уилямс я препоръчала на певицата.

Според фитнес инструкторката,Адел отслабнала предимно с нискокалорична диета, защото не обичала да прави упражнения.

Новината предизвика и критики. Известната фитнес треньорка Алис Лайвинг каза, че „нито един уважаван инструктор не би се съгласил да направи това“, което Гудис е предложила на Адел.

Според Лайвинг, известна под името Clean Eating Alice, диета от 1000 калории е нездравословна, а Гудис търси публичност, като трупа слава на гърба на известната си клиентка.

Clean Eating Alice твърди още, че професионалните треньори като нея работят с някои от най-големите звезди, но никога не разкриват имената, нито подробности от режимите, които им подготвят, защото това е лична информация.

Треньорката казва още, че диета от 1000 калории на ден, съчетана с физически усилия, ще доведе до смущения в нормалната работа на организма.


image0 (9K)