В автобиографична книга Мария Шарапова разказва за Гришо

На 12 септември тази година ще излезе автобиографичната книга на Мария Шарапова, бившата първа ракета в света и бивша на нашия Гришо.

[ad id=“255238″]

В книгата ще има глава, посветена на връзката й с най-добрия ни тенисист, Григор Димитров. Двамата бяха заедно няколко години, но връзката им се разпадна, като и двамата запазиха дискретност относно причините.

Книгата ще бъде озаглавена „Шарапова Автобиография“ и хартиеният носител ще се продава на цена от 27 долара. Закупуването на авторската й творба в аудио и дигитален формат също ще бъде възможно, пише offnews.bg

По данни на издателската къща „Макмилън“ в книгата ще бъде представен целия житейски път на руската спортистка – от преместването й в Щатите на 6-годишна възраст до отстраняването й преди две години заради положителна допинг проба.

През 2016 г. тенисистката беше дисквалифицирана от Международната федерация по тенис и й беше наложена забрана да се състезава за две години. По-късно Спортният арбитражен съд намали наказанието й и се очаква Шарапова да се завърне на корта през април тази година.


image0 (9K)