АБВ ще подкрепи Манолова за кмет на София

АБВ ще подкрепи Мая Манолова за кмет на София. Това каза по време на пресконференция водачът на листата за общински съветници на АБВ в София Ивайло Калфин.

„На заседанието на градската организация на АБВ взехме решение да не издигаме собствен кандидат за кмет на София, което беше едно решение, което омбислихме много внимателно“, заяви още Калфин. „Подкрепата за Мая Манолова е стремеж да се даде нужната на София атмосфера“, добави лидерът на АБВ Румен Петков. „Високо ценя усилията, които полага г-жа Фандъкова. Нашата кампания не е срещу, нашата кампания е за столицата ,за друга атмосфера на столицата, за друга технология, за друг режим на обвръзка – работа, район, Столична община и за публичност при взимане на решенията и ясното обясняване за инвестициите и приоритетите, които ще се заложат в работата на мандата“, допълни още Петков, цитиран от радио Фокус.

Той посочи, че Столична община не трябва да е поделение на Министерски съвет. Той подчерта също, че АБВ винаги са работили за, а не срещу и изрази надежда жителите на столицата ще го разберат.


image0 (9K)