Ясен е финалистът, грабнал 100 000 лева от Фермата: Нов свят!

Епичната битка за голямата награда във Фермата: Нов свят приключи след изключително оспорвани двубои. Ясен е финалистът!

3 месеца след началото на приказката, която върна 21 българи в живота и традициите на нашите предци, Фермата: Нов свят завърши с много емоции за всички участници.

Крайният сблъсък между четиримата, геройски преборили се за мястото си на финала, започна тази вечер с битка за 100 000 лева.

Маргарита, Веселка, Сами и Красимир бяха четиримата, изправили се един срещу друг.

В сблъсък най-напред влязоха мъжете, като след първата игра Сами спечели безапелационно. Последва победа за Красимир.

При жените Веселка разби Маргарита като начало с голяма преднина в резултата. Но в двубоя тя рани много тежко ръката си, като от нейната кръв имаше по цялото трасе. Стана ясно, че тя е срязала 3 пръста на дясната си ръка със съмнения за срязано сухожилие. Тя не се отказа и продължи въпреки болката. И спечели и втората битка!

С резултатите си от игрите, гласуването на отпадналите участници и вота на зрителите, напред продължиха Веселка и Красимир. До финала останаха двама от отбора на „сиромасите“.

Веселка участва в 4 игри на финала и спечели и четирите!

В последните си минути за обръщение към зрителите, чест прави на Краси, който помоли всички да гласуват за Веселка!

След Райно, Стоян, Яни и Дидо, спечелили наградата на Фермата в първите четири сезона, ВЕСЕЛКА е победителят във Фермата: Нов свят!

22-годишната майка на 3 деца  от троянското село Борима стана първата жена, спечелила реалити формата Фермата!

Смелостта не е отсъствие на страх, а победа на духа!


image0 (9K)