НАЙ-НОВИ:

Явор Бахаров получи ефективна присъда от 1 година затвор

Една година ефективно в затвора, 18 месеца без право да управлява МПС и 500 лв. глоба за актьора Явор Бахаров, за шофиране след употреба на наркотици, постанови Районен съд-Разлог.
„След близо седемчасово съдебно заседание днес, Районен съд – Разлог призна за виновен Я. Б. за извършени от него престъпления по чл. 343 б, ал. 1 от НК и по чл. 343б, ал. 3 от НК. Подсъдимият е осъден да изтърпи наказание “Лишаване от свобода” за срок от 1/ една/ година при лек режим на изтърпяване“, съобщиха от РС-Разлог.
Лицето е лишено от правото да управлява МПС за срок от 1/една/ година и 6 /шест/ месеца. Наложена му е и глоба в размер на 500 лв.
„Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд – Благоевград в 15-дневен срок“, добавят от пресслужбата на съда.
На 7 февруари т.г. актьорът бе задържан да шофира лекия си автомобил „Мицубиши“ в Банско след употреба на алкохол и наркотици.
На няколко пъти делото бе отлагано по различни причини.
Братът на друг известен артист – Захари Бахаров, вече няколко пъти нарушава закона и реди изцепка след изцепка. Този път обаче не му се размина и ефективната присъда трудно ще отпадне на следваща инстанция, поне това сочи съдебната практика при такива дела.

Виж още:
Почти всички положителни резултати реално са фалшиви-положителни, казва д-р Майк…