НАЙ-НОВИ:

Явор Бахаров пак на мушката на ченгетата – проверяват го за дрога

Явор Бахаров отново се оказа под прицела на органите на реда.

Преди броени дни актьорът и компанията му били проверени от полицаи за притежание на наркотици. Компанията на брата на Захари Бахаров се забавлявала в нощните часове в общински парк, а двама служители на МВР решили да им направят проверка.

Те прегледали щателно багажите и раниците им, за да се уверят, че младежите не носят дрога със себе си. Тайно от тях Явор, който е редовен “клиент” на Темида, заснел обиска, докато приятелите му се подигравали на висок глас на действията на полицейските служители, пише “Ретро”.

Очевидно, макар да се покая за прегрешенията си и дори потърси специализирана помощ, Явор продължава да се движи в съмнителни среди. Дори и семейният живот не му е повлиял, въпреки че преди дни с приятелката му Рая Пеева показаха снимка, на която са с бели дрехи и показват брачните си халки на фона на синьото море.

През 2011 година Явор беше арестуван за притежание на марихуана.Тогава той прекара нощта в първо РПУ, след като полиция откри у него хартиено пликче, пълно с наркотика.

Заради малкия грамаж тогава актьорът се отърва само с 1000 лева глоба, но тази година го застигна истинска присъда – 9 месеца пробация, след като се сби с Рая в центъра на столицата.

Свързани текстове: Психолог укротявал Явор Бахаров

Очевидец на екшъна с Явор Бахаров: Налагаше и скубеше момичето!

Сериозни проблеми за Явор Бахаров след скандала във “ВИП брадър”

Явор Бахаров губи голяма сума след скандала с “ВИП брадър”, кара се с брат си

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Ужилване от пчела е убило 30-годишен мъж в Мизия. Трагедията…