Юлиан Вергов миряса, върна се при жена си

След поредица от събирания и раздели, сексимволът Юлиан Вергов отново се събра с бившата си жена Ирина Ялъмова, е научил „Уикенд”. От три месеца звездата от „Откраднат живот” живее пак със съпругата си. Този път Юлиан и Ирина са си обещали да не се карат за глупости и да гледат заедно напред.

Двамата постоянно имали повод за срещи покрай 17-годишната им дъщеря Алена. При едно от събиранията им, Юлиан и бившото „Момиче на късмета” в популярното „Супершоу Невада” решили да дадат пореден шанс на отношенията си. Eкранният доц. Банков от хитовия сериал „Откраднат живот” си събрал багажа и се пренесъл в дома на бившата си половинка и дъщеря им. От няколко месеца тя е неразделна с актьора.

Двамата често са засичани заедно в столични ресторанти, а в края на септември заминаха за Испания в артистичната компания на свои приятели. Групичката бе съставена само от двойки – Владо Пенев и Марта Вачкова, Теодора Духовникова и съпругът й Стефан, Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова, както и Захари Бахаров и половинката му Диана Алексиева.

Ирина е мениджър на рекламни сайтове и стои далече от светлините на прожекторите. Тя не обича медийното внимание и преди рядко се появяваше на публични места с половинката си.

Ирина и Юлиан се запознали, когато той бил 16-годишен тийнейджър, а тя била едва на 13. След 3 години съдбата отново ги срещнала на къмпинг „Арапя”. Минали още 4 години, през които Вергов учил във ВМИ, но математиката бързо му омръзнала и се записал в актьорската школа „Любен Гройс”.

Двамата се срещали из софийските улици, но ту единият бил обвързан, ту другият и все се разминавали. И двамата отглеждали кучета от една и съща порода – кокершпаньоли. Един ден решили да ги разходят на Витоша и така пламнала любовта им, която мина през куп перипетии.

 


image0 (9K)