Юксел Кадриев и Антон Хекимян не се понасят

Между звездите на Би Ти Ви Антон Хекимян и Юксел Кадриев тлее тайна вражда, коментират по коридорите на телевизията техни колеги. Двамата новинари от доста време никак не се понасяли, въпреки че нито единият, нито другият са фенове на конфликтите и ведомствените интриги. Неприязънта, естествено, се зародила в битката за зрителските сърца.

И Антон, и Юксел си имат десетки хиляди фенове, но Кадриев напоследък се дразнел, че колегата му го задминава по рейтинг и все гледал да му натърти по нещо язвително, когато се разминавали в коридора.

Една от забележките на зеленоокия водещ на новините била, че Хекимян твърде много се смее в ефир и това биело по авторитета му. За разлика от него, Юксел наистина чете новините с каменна физономия. „Колегата се опитва да му пришие собственото си поведение в ефир, но тяхната работа е различна – Антон все пак разговаря с хора в студиото и не може да се държи като мумия. При поднасянето на новините нещата са по-други“, защитават Антон негови колеги.

Според тях Юки, като човек от старата гвардия на телевизията, ревнувал от популярността на Хекимян и търси под вола теле, за да изкара по-младият новинар учен-недоучен и да го удари на тема професионализъм.

Флагман.бг


image0 (9K)