НАЙ-НОВИ:

Ще успее ли Мелек преди да умре да каже истината на двамата братя?

Тази вечер в последния за сезон 1 епизод на крими сериала “Вътрешен човек” се случва най-страшното – гибелта на един от основните герои в турската теленовела.

Машата на Кудрет – Серкан, получава заповед от своя шеф да убие Мерт и Сарп. А хората на мафиота да издирят и ликвидират свидетеля на стрелбата срещу Джелял.

В пресата излиза информация за случилото се между двамата босове. Юсуф натоварва Мерт да разследва кой е пуснал материала, а както е известно – той вече е нясно с личността на журналиста.

Мелек все пак успява да избяга от мястото, където я беше скрил Давуд, и единствената ѝ цел вече на свобода, е възможно най-бързо да съобщи от години чаканата новина на Мерт и Сарп, че са братя. Вижда любимия си, той веднага ѝ задава въпроси за Умут, но Давуд мълниеносно е разбрал за бягството на момичето и вече е с насочен срещу Сарп пистолет. В това време и човекът на Кудрет се готви да стреля – нали му е заповядано да убие Сарп. Мерт също е наблизо и тича към тях. Мелек вижда насоченото оръжие и застава пред Сарп, за да го предпази. Два изстрела попадат в тялото ѝ. Тя се свлича, а двамата братя я прегръщат. Момичето се усмихва, виждайки ги заедно надвесени над нея.

Българска следа в произхода на красавицата Мелек

Давуд побеснява и хуква да преследва Серкан. Успява да го рани, но стрелецът се прикрива и изчезва.

В луда надпревара за живота на Мелек, Сарп и Мерт я карат към болницата. Дотам тя е жива, но секунди преди да влезе в операционната – умира.

Син на емигрант от България, Чаатай Улусой – привлекателен, харизматичен, сериозен

Касапина научава от Мерт, че Серкан е убил Мелек. Неописуема е неговата мъка, както и решителността му да отмъсти на Кудрет за смъртта на дъщеря си.

image1 (9K)

На Мерт вече му е все едно. Той признава на Сарп, че работи за Джелял. Двамата продължават заедно, за да се справят с убийците на Мелек.

Джелял не казва на полицията кой е застрелял дъщеря му, защото иска той сам да приключи вендетата с Кудрет. Юсуф го приканва да спрат войната, но безуспешно. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

Дали Мелек успява да каже на Сарп и Мерт, че са братя, гледайте довечера от 21 часа по бТВ.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Днес голямата легенда на „Берое“, старши треньор на шампионския отбор…