НАЙ-НОВИ:

Ще се женят ли отново Брад Пит и Дженифър Анистън?

Брад Пит и Дженифър Анистън се събраха и планират да… Този път са решили да пазят отношенията си в тайна до самия финал, но…

Изминаха 15 години, откакто Дженифър Анистън подаде молба за развод с Брад Пит, заради връзката му с Анджелина Джоли, но все още никой не може да забрави връзката.

А феновете не бяха на себе си, когато по-рано тази година се разразиха слухове, че бившата двойка отново е влюбена, твърдят куп американски медии

Те се събраха по време на сезона за награди, хвърлиха се един върху друг зад кулисите и дори се държаха за ръце и размениха целувка на наградите SAG. „Те искаха да изпратят ясно послание: обичат се много дълбоко и тази нова връзка, която споделят, става все по-силна през цялото време“, заяви източник. „Отне им много време, за да съберат смелостта да бъдат снимани заедно, случи се, те могат да изведат нещата на следващото ниво“, пише “Дарик нюз”.

Не било лесно повторното събиране на двамата, особено след годините с разбито сърце за 51-годишната Дженифър, след като Брад я остави заради Анджелина Джоли през 2005 г. Едва след развода на Брад и Анджелина през 2016 г. се появи твърдението, че се е свързал отново с бившата си изгора Дженифър, след като присъства на нейния 50-и рожден ден и на коледно парти в имението ѝ в Лос Анджелис. И преди тази топла прегръдка на „Златния глобус”, близък до актрисата каза пред „Мирър”, че двамата са имали поне пет тайни срещи, включително и в дома на Дженифър по Коледа. „Не мисля, че тя някога е спряла да го обича, въпреки че той разби сърцето ѝ, когато я остави заради Анджелина Джоли“, казва източникът.

Дългогодишен сътрудник на компанията за производство на филми на Брад Plan B потвърди: „Всичко, за което може да говори, е Джен. Те възвърнаха романа си и от години не съм виждал нито един от тях толкова щастлив“.

Според Life&Style те подготвят да направят това официално със сватба на плажа в Кабо, Мексико. „Този път те ще държат всичко в тайна, докато нещото не се случи“, казва източникът. „Това, за което Брад най-много копнее сега, е да улегне и да живее щастливо със своята сродна душа, Джен“.

Според списанието родителите на Брад са развълнувани и се очаква да изиграят голяма роля в щастливия ден, заедно с Къртни Кокс и Брадли Купър.

 Blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
И изведнъж се оказа, че камионите не пречат на никого.…