НАЙ-НОВИ:

Ще пее ли Орлин Горанов във “Фермата”?

Един от най-популярните изпълнители на българска музика – Орлин Горанов, влиза със специален статут в новия, пети сезон, на “Фермата”.

“Аз съм фен на този тип игри, защото тук има много провокация към самия себе си, към това докъде можеш да стигнеш, докъде можеш да се провокираш, докъде можеш да рискуваш комфортния си живот. С най-голямо удоволствие подходих към тази стъпка”, разкри певецът.

Орлин Горанов ще се стреми да провокира играчите да изпитат себе си.

“Фермата” е велика игра, защото всеки преоткрива себе си. Всеки намира някакви тайни кътчета, които е позабравил или въобще не е предполагал, че съществуват”, обяснява още той.

Във “Фермата” 62-годишният Горанов ще търси заедно с всички останали отговорите на много въпроси, които вълнуват не само него, но и нас като общество. “Аз ще съм част и от двете групи с участници. Ще се опитам да разбера какво мислят за живота и неговата пъстрота от емоции и събития, както и какво спира нас, българите, да живеем с усмивка и най-вече заедно, в един “нов свят”, казва Орлин Горанов.

В пети сезон на „Фермата“ Орлин Горанов ще се присъедини към останалите участници и ще се труди рамо до рамо с тях, но няма да се състезава за голямата награда от 100 000 лева.

“Фермата” е уникална игра и голямо училище. Всички, които са избрани да участват, могат да се смятат вече за победители, защото те са автентична представителна извадка на нашето общество. Целта на този сезон е да покажем какво се случва в България и всеки, който гледа шоуто, ще може да си зададе важни въпроси за това как живеем днес”, споделя музикалният идол. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Луната е в знак Везни от 02:09ч. При това лунно положение…