Ще извадят ли на показ връзката на Даяна с младата баскетболна звезда?

В епизода от Фермата: Пътят на една мечта, който бТВ ще излъчи довечера, ще се заплете нова интрига, която изглежда никак няма да е приятна за Даяна.

С влизането си в горското стопанство, бившите участници от минали сезони на играта се запознават с настоящите фермери, споделят собствените си впечатления, казват им, че спомените им са много ярки и осъзнават преживяното във Фермата едва от по-късно. В един подобен разговор Краси Джунов, плейбоят от предходния сезон, показва на останалите някаква снимка и разяснява, че на нея е някой си Кристиян и в този миг поглежда към Даяна.

Фермата: Мъжкарско поведение на Петър, а Данчо подсмърча

Тя чува думите му и веднага се хваща за главата, скривайки очите си. Дали това е гаджето на актрисата Кристиян Ставрев или не, ще разберем от следващите епизоди. Но така или иначе се очакваше, че и нейните връзки ще лъснат. Риалити формата няма практиката да спестява подобни истини, напротив – предпочита „да пресоли още малко манджата“.

Известно е, че Кристиян Ставрев (Кико), е имал отношения с красавицата, която е 3 години по-голяма от него. Младият мъж е обещаваща баскетболна звезда и живее в Щатите, където тренира. Дали все още двамата имат някакъв ангажимент един към друг не е ясно, те си знаят, но нещо е загатнато във Фермата и ще се разбере какво ще бъде неговото развитие.


image0 (9K)