НАЙ-НОВИ:

Щерката на Анелия и Коко Динев облича бяла престилка

Ивон – дъщерята на фолкпевицата Анелия и бизнесмена Коко Динев вече е решила по какъв път да поеме, след като завърши гимназия.

16-годишното момиче, което влезе във всички медии със скандалното си поведение, ще продължи обучението си и натискана от майка си ще учи висше образование. Макар външният й вид да пасва идеално за професията на Анелия, Ивон се готви да тръгне по път, много различен от този на фолк фурия.

Девойката се е насочила в сферата на медицината. Не издава, или по-скоро не е решила, в коя област на медицината иска да се рарзвие, но със сигурност иска да работи в този сектор. Още повече, че е слушала лекциите на майка си относно бъдещето й и кои са доходоносните професии.

Ивон има доста силен старт в материално отношение – Анелия наскоро се похвали с палата, който е успяла да си построи в елитен столичен квартал, а е и известна и със своята пестеливост.

image0 (9K)

Финансовото състояние на Коко Динев също не е за подценяване, макар да има още три деца, с които Ивон ще трябва да дели бащиното наследство. От нея на този етап се иска само да учи и да се реализира.

show.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...
  1. ОО,да!Медицина.Като му гледам джуките и плиткия мозък,възпитанието от чалгарите,то отсега ми е ясно,че ще прави “медицински филми”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Новите портални рамки на ТОЛ системата ще следят и за…