НАЙ-НОВИ:

Шок! Какво всъщност става с Теди Велинова и д-р Енчев?

Вчера гръмна новината, че известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев и бившият модел Теди Велинова изненадващо се развеждат. Бе изпратено и официално съобщение до медиите.

“След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им”, гласи съобщението, което никой не подложи на съмнение.

Двойката обаче е била потърсена за коментар, но хирургът се оказал в операция и се наложило да потвърди новината от операционната чрез асистентката си.

“Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам”, заявила пък Теди Велинова, а край нея се чувал  детският смях на наследниците й, пише в. Телеграф.

Теди и докторът са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си.

Тогава д-р Енчев сподели: “Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана “Ди Треви” в Рим.”

Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 година. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Навършват се 116 години от избухването на Илинденско-Преображенското въстание -…