НАЙ-НОВИ:

Шок! Бременната Джулиана Гани призна, че пие

Силиконката призна в свое видео, че всеки ден пие за тонус, с което шокира мигновено виртуалните си познати. Става въпрос обаче само за половин чаша вино и нито капка повече.

“Да не си помислите, че съм алкохолик?! Просто ми трябва по половин чашка бяло вино всеки ден – ей така, за тонус”, заяви Гани и въпреки нищожното количество алкохол, все пак изуми феновете си.

В момента Джулиана е в седмия месец и е качила само 3 килограма, откакто е бременна, като това се дължи най-вече на начина, по който се храни, както и на тренировките във фитнеса, които все още не е спряла.

Бъдещата майка изтъква, че яде редовно пресни плодове и зеленчуци, както и други храни, с които си набавя жизненоважни за нея и бебето вещества.

“При почти всички бременни жени се наблюдава дефицит на желязо, което води до нисък хемоглобин. Много често дори се налага бъдещите майки да го приемаме допълнително, като хранителна добавка.

Аз обаче се старая да си го набавям максимално много от храната и затова наблягам на храни, които го съдържат!”, обяснява Джулка, споделяйки снимки на гъшия дроб с ягоди, който си е приготвила.

Припомняме, че Джулиана Гани обяви съвсем наскоро, че очаква дете. Направи го в шоуто “Маскираният певец”, след като се наложи да си махне маската на Кокона. Полът на бебето обаче, все още се пази в строга тайна.

show.blitz.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Любопитна информация, свързана с личния живот на Григор Димитров, достигна…