НАЙ-НОВИ:

Шокиращ кадър от Ухан вцепени света

Появи се шокиращ кадър от китайския град Ухан, който разбуни духовете и в Китай, и по света.

Местните медии уточняват, че в последните 24 часа е било разрешено близки на починали в болниците в мегаполиса най-накрая да приберат урните с прахта им.

Oще в началото на февруари месец се появи зловещо видео, което показа как се стели гъст дим от крематориумите в китайския град, където горят жертвите на вируса убиец.

Снимката на местен жител предизвика нова вълна от коментари дали броят на жертвите в провинция Хубей, съобщаван на света през последните 3 месеца, отговаря на действителния. Само за няколко часа пред погребалните бюра в Ухан се извиха дълги опашки от по няколко хиляди души, чакащи да получат урните на своите роднини. Но това не съответства с данните на властите, че в последния месец броят на починалите е десетократно по-нисък на този в Италия само за 1 ден, например.

Страшната картина на заразата в световен мащаб към 29 март

Китайският град Ухан беше първият епицентър на епидемията от коронавирус през януари и едва сега започва да се връща към нормалния си ритъм на живот. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Установени са контактните лица на починалите в болницата в Благоевград…