НАЙ-НОВИ:

Шефът на Би Ти Ви: Не съм бил на ски с Васил Божков, ще водя дела

Твърденията, че съм ходил в Куршевел с Васил Божков, са абсолютно неверни. Това обяви главният изпълнителен директор на „Би Ти Ви Медия груп”,по-известна като Босфор ТВ и Божков ТВ заради поръчковите новини и множеството излъчвани турски продукции, Флориан Скала. В интервю за „24 часа” румънецът с австрийски паспорт е категоричен, че не е ходил заедно с Васил Божков в най-скъпия зимен курорт в света – френския Куршевел.

„Както стана ясно от позиция на компанията, тези твърдения са абсолютно неверни. Ще предприемем съответните правни стъпки срещу тях”, закани се Скала.

Той коментира и атаката на премиера Бойко Борисов, който разчете абревиатурата БТВ като „Божков тв”.

„Подобни атаки към медия с въздействието на Би Ти Ви не са необичайни, за съжаление. Но ние знаем, че журналистиката означава проверени факти и представяне на всички страни по темата. Аз виждам истинска журналистика в нашите новини и публицистика. В крайна сметка сме тук заради зрителите.

Уточнение: Румънецът с австрийски паспорт Флориан Скала оглавява bTV Media Group от края на 2016 г. Преди това Скала е бил на ръководни позиции в Markiza Group в Словакия (също част от CMЕ) и RTL – Австрия.

BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Кремена Халваджиян изненадващо беще уволнена от екипа на сутрешното предаване…